AcasăMondenVlăduța Lupău, din nou mămică

Vlăduța Lupău, din nou mămică

Îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău mai are puțin și va deveni, pentru a doua oară, mămică. Ea și-a arătat fanilor burtica și le-a împărtășit simțămintele care o încearcă. De asemenea, i-as scris un mesaj micuțului ce urmează să se nască.

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.
Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur la părinți și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!
În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând, ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!” a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

Mesaj pentru o nouă viață

Pentru micuțul care urmează să vină pe lume, Vlăduța a scris, de asemenea, un mesaj impresionant, în care îi vorbește despre familie, despre viață și despre Dumnezeu: „Minune care vei veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm, iar iubirea noastră se va înmulți, nu se va împărți. Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău… …nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc minune, cu drag mami!”

Vlăduța Lupău și soțul său, Adi Rus, au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu un an și jumătatea, iar acum își pregătesc sufletește băiețelul, pe Iair, pentru primirea în casă a unui nou membru al familiei.