AcasăVideoclipuri noi„Ține-mă de mână!”, un îndemn pentru dragoste eternă, cu Lavinia Furtună

„Ține-mă de mână!”, un îndemn pentru dragoste eternă, cu Lavinia Furtună

Îndrăgita interpretă Lavinia Furtună a lansat un nou hit, potrivit perfect cu această perioadă a anului, când reîncep nunțile. „Ține-mă de mână!” este un îndemn pentru dragostea eternă, pe care fiecare mireasă visează să o primească din partea mirelui său.

„Nu e zi în care, să nu te iubesc/ Să nu privesc cerul și să-i mulțumesc/ Că ești lângă mine și că mă iubești/ Iar dragostea noastră este ca-n povești.”. Așa începe cântecul Laviniei Furtună, iar refrenul dedică întreaga viață marii iubiri, așa cum oricine și-ar dori: „Ține-mă de mână și nu mă lăsa,/ Că o viață-ntreagă vreau să fiu a ta./ Ține-mă de mână și nu-mi va fi greu,/ Când știu că o viață ai să fii al meu.”

Piesa, cu o înaltă încărcătură emoțională, are muzica compusă de Lavinia Furtună și Marian Alexandru, pe un text de Jeni Nicolau și e orchestrată de Marian Alexandru. Punerea în scenă realizată de Aurel Colceag și Mihai Codreanu a desăvârșit opera, iar exuberanța Laviniei și fericirea din ochii mirilor Sabina și Gabriel au făcut ca videoclipul să se bucure de un real succes.