AcasăMondenAre sau nu iubit Marcela Fota?

Are sau nu iubit Marcela Fota?

De curând, presa mondenă din România s-a întrebat dacă, nu cumva, interpreta de muzică populară Marcela Fota și iubitul ei s-au despărțit, după ce artista a făcut anumite postări pe rețelele sociale. Noul ei videoclip, lansat chiar de Ziua Îndrăgostiților, pare să facă o dezvăluire în această privință.

După ce toată presa a vuit și comentariile nu se mai opreau pe social media, când Marcela Fota și-a asumat public faptul că are o relație nouă, s-a instalat o stare de acalmie, ca acum presa să răbufnească din nou. Pentru că a postat fotografii făcute cu familia în vacanță, în care nu apare iubitul ei, dar și pentru că apare tristă într-o postare, având pe fundal o melodie melancolică, presa s-a întrebat dacă nu cumva Marcela și iubitul său s-au despărțit.

Un răspuns ar putea fi găsit chiar în postarea la noul videoclip al Marcelei Fota de pe YouTube: „Iubirea, iertarea, acceptarea și dăruirea merg mână în mână.” Deci, un scenariu ar putea fi acela că cei doi s-au certat, dar iubirea i-a adus înapoi împreună. Oricum, dacă ascultăm cântecul și dacă acesta e făcut pentru iubitul său, trebuie să înțelegem că cei doi sunt împreună, iar dragostea lor e neprețuită și nemăsurată:

„ Te-am găsit când nu mai aveam speranță/ Că-ntr-o zi am să-i dau inimii viață” și „Zece vieți aș sta cu tine și tot mi-ar părea puține” spune Marcela în cântecul său.