AcasăMondenȚuica - vaccinul pentru Coronavirus propus de Nea Mărin

Țuica – vaccinul pentru Coronavirus propus de Nea Mărin

Cunoscutul realizator de showuri tv, Nea Mărin, face haz de necaz, încercând, în Pandemia produsă de virusul SARS COV-2, să mențină sus atât moralul propriu, cât și pe al prietenilor de pe Facebook. El reconandă, ca… vaccin, palinca, însoțită de slănină și ceapă.

Popularitate fără eforturi

Nea Mărin nu face deloc eforturi pentru a păstra atenția publicului, făcând postări scurte, majoritatea fără poze, dar cu toate acestea are sute de like-uri și zeci de comentarii și distribuiri. Se vede treaba că vorbele sale „de duh” sunt foarte gustate de cei care-i urmăresc pagina oficială. Una dintre aceste postări sună așa: „Un pahar de palincă cu slană și ceapă și ai imunitate garantată”. Nu este singura postare legată de Pandemie, dar Nea Mărin găsește mereu ceva cu care să descrețească frunțile oamenilor, știut fiind că râsul este mană cerească atunci când vrei să te detensionezi, iar de oameni tensionați e plin Pământul, probabil mai mult ca niciodată.

Atac la Liviu Vîrciu

Nea Mărin și Liviu Vârciu apar foarte des împreună în emisiuni și au mereu un joc „de-a șoarecele cu pisica”, așa că era normal ca

Nea Mărin să-și amintească de el și să-i mai arunce mânușa din când în când, de genul: „Dacă anul 2020 ar fi o persoană, ar fi Liviu Vârciu, că e la fel de prost ca el”; „Sper să nu-l omoare coronavirus pe Liviu Vârciu, că vreau să-l omor eu cu mâinile mele”.

Vârciu nu se lasă

Chiar dacă nu reacționează la atacurile lui Nea Mărin, nici Liviu Vîrciu nu se lasă mai prejos. Întrebat de fani, în timp ce era live pe Facebook, ce face „tăticul” lui, Vîrciu nu a pierdut ocazia să-l taxeze: „Nea Mărin numără iarba. A zis că are 8465 de fire de iarbă în curte. O să înceapă să numere cărămizile din casă, numără țânțarii care intră și care ies…”

Ca un uragan

Una peste alta, Nea Mărin a intrat ca un uragan în industria divertismentului, după ce, ani de zile, a activat în domeniul dansurilor populare și reușește să țină sute de mi de români sau chiar milioane în fața televizoarelor.