AcasăVideoclipuri noi„Pui de mândruțe dorit” un nou cântec al Marianei Ionescu Căpitănescu

„Pui de mândruțe dorit” un nou cântec al Marianei Ionescu Căpitănescu

Mariana Ionescu-Căpitănescu a lansat, zilele trecute, un nou cântec, „Pui de mândruțe dorit”, ce ilustrează, cum nu se poate mai bine, chinurile prin care trece cine are o dragoste neîmpărtășită.

Cu „Lăutarii” de la Chișinău
Cântecul „Pui de mândruțe dorit” face parte din cel mai recent album al Marianei Ionescu Căpitănescu – „Anii se grăbesc să zboare”, acompaniamentul fiind asigurat de Orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, condusă de dirijorul Nicolae Botgros. Orchestrația este realizată de Nicolae Drăghia, iar videoclipul de Aurel Colceag, producătorul fiind Casa de Discuri Ijac Music.

Dragoste neîmpărtășită
În acest cântec nou se vor regăsi, probabil, foarte mulți oameni, pentru că de multe ori ți se poate întâmpla să vezi un om care să-ți producă „fluturi în stomac”, dar care să nu aibă ochi pentru tine, sau pur și simplu, să nu îndrăznească să ridice ochii la tine. În cântec sunt descrise tinerețea, frumusețea și tentația de a spune cuiva sentimentele pe care le ai față de el, dar să nu ai curaj să faci asta.

Cântec de joc
„Pui de mândruțe dorit”este o sârbă iute, numai bună pentru a ridica lumea la joc, dar care scoate în evidență și caracterul focos al oltenilor, Mariana Ionescu Căpitănescu interpretând cântecul în stilul său caracteristic și fiind atât de implicată, încât parcă te-ai duce cu gândul la un „pui” la care aceasta se gândește, deși e căsătorită și are doi copii. Să nu uităm, însă, că artiștii trebuie să se transpună în rolul pe care-l joacă, iar Mariana Ionescu Căpitănescu face foarte bine acest lucru. Pe lângă vocea inconfundabilă pe care o are, aceasta are și darul de a transmite publicului fiorul din tema cântecelor sale, acesta fiind unul dintre secretele succesului său la public.