AcasăInterviuriAnamaria Iorga despre viața în timpul și după pandemie

Anamaria Iorga despre viața în timpul și după pandemie

Cum ți-ai petrecut timpul în perioada de pandemie?
In perioada pandemiei am stat foarte mult cu soțul meu acasa, am citit , am studiat online alături de colegii mei de la Orchestra Profesionista “ Rapsodia Vâlceană “, am compus melodii noi ce urmează sa le imprim in studio. De asemenea , o data pe săptămana am mers la părinții mei la sat , Vaideeni- Valcea, pentru a le duce cele necesare si a respira puțin aer curat ?.

Ai avut, în acest timp, vreo întâmplare care te-a marcat? Această perioadă ți-a schimbat concepția asupra vieții?
In toata aceasta perioada in care am stat in casa , am realizat cât de importante sunt lucrurile mărunte si cât de prețioasa este libertatea de mișcare . Am învățat sa apreciez mai mult totul , chiar si o simpla întâlnire cu oameni străini pe strada, întâlnirile cu cei dragi.

Cine ți-a fost alături și te-a ajutat să-ți menții moralul ridicat?
Mi-a fost alături soțul , părinții si fratii mei cu care am vorbit zilnic, noi fiind obișnuiți sa ne întâlnim săptămânal

Când și unde visezi să faci următoarea vacanță?
Anul acesta, oricum  imi propusesem sa imi petrec vacanta in România, avem foarte multe locuri frumoase de vizitat. Atunci cand regulile ne vor permite cu siguranța voi pleca in vacanta , mi-as dori foarte mult sa revăd Delta Dunării si de asemenea imi doresc sa ajung si in Bucovina.

Cum crezi că vor arăta petrecerile private de acum înainte și când crezi că vor reîncepe?
Referitor la petrecerile private , nu as sti sa va spun cum va fi. Cert este ca lumea așa cum o știam s-a schimbat si multe lucruri vor fi diferite dupa aceasta pandemie.

Ce proiecte ai pentru viitor, în plan muzical?
Pregătesc un nou album muzical , diferit de ceea ce am făcut pana acum , publicul meu o sa ma vadă altfel de cum erau obișnuiți si sper sa le placa.

Unde te găsesc cei care vor să fie la curent cu noutățile despre tine?
Cei care imi urmăresc activitatea ma pot găsi pe canalul meu de YouTube, pe paginile mele de socializare Facebook si Instagram.