AcasăȘtiriVlăduța Lupău - o jumătate de milion de abonați pe Youtube

Vlăduța Lupău – o jumătate de milion de abonați pe Youtube

Performanță în muzica populară românească:

Marea vedetă a muzicii populare Vlăduța Lupău a crescut pe Youtube în doi ani cât alții-n zece, precum Făt Frumos din poveste. Dacă pe 11 iunie 2018 mulțumea, live, pe canalul de Youtube, celor 90.000 de abonați, iată că anul acesta, tot în iunie, a ajuns la 500.000.

Abonează-te și tu la canalul Vlăduței dând click aici:

http://www.youtube.com/c/VladutaLupau?sub_confirmation=1

Cântecul care a propulsat-o

„Fain îi numele Mărie” al Vlăduței Lupău este cântecul care, în urmă cu aproape patru ani, a devenit viral, fiind cântat de toți artișii de muzică populară la petreceri și fiind, foarte des, cerut la dedicații muzicale, atât la radio cât și la TV. Dacă, până atunci, Vlăduța Lupău era mai puțin cunoscută, acum nu e român care să nu fredoneze cu drag cântecul său. De altfel, acest cântec are, la ora actuală, cel mai mare număr de vizualizări pe canalul său de Youtube, apropiindu-se de nouă milioane.

Ca bulgărele de zăpadă

După succesul obținut cu cântecul „Fain îi numele Mărie”, Vlăduța Lupău a început să crească neașteptat de repede, aflându-se în atenția publicului din ce în ce mai mult, dovadă fiind evoluția canalului său de Youtube, care, în ultimul an, a fost de-a dreptul fulminantă.

E drept că interpreta de muzică populară e foarte atentă cu fanii săi, îi ține la curent cu activitatea artistică, dar le face și mici bucurii, arătându-le cum își petrece timpul și în viața privată, fiind mereu prezentă pe toate canalele de comunicare.

Varietate de genuri

Vlăduța Lupău îmbrățișează, cu aceeași dragoste și alte genuri muzicale. A făcut din cununia ei o poveste, lansând dansul mirilor numit „Clipa fericirii”, „Prietenele mele” o scoate, de asemenea, din cumintele costum popular și o arată modernă, cu un corp sculptat, amândouă cântecele bucurându-se, de asemenea, de un mare succes. Și, așa cum se poartă acum și cum majoritatea oamenilor caută, pe canalul de Youtube al Vlăduței Lupău găsim și colaje live, pe lângă videoclipuri de calitate și alte postări prin care ea interacționează cu publicul. Iată, deci, cum poti obține o jumătatde de milion de abonați, dintre care 410.000 în ultimii doi ani.