AcasăMondenInterpreta de muzică populară Claudia Ionaș, record de popularitate pe canalul de...

Interpreta de muzică populară Claudia Ionaș, record de popularitate pe canalul de Youtube Florin Ionaș – Generalul

Interpreta de muzică populară Claudia Ionaș a înregistrat recordul de popularitate, pe canalul de Youtube Florin Ionaș -Generalul,  depășind cu mult 13 milioane de vizualizări cu cântecul „Am drăguț mama nu știe”, sau „Scoate banii tată!” așa cum îl știu fanii.

„Am drăguț mama nu știe” este cântecul de debut al interpretei de muzică populară Claudia Ionaș, succesul înregistrat aducându-i, în anul 2012, Premiul pentru cel mai bun debut, la Gala Premiilor Muzicii Populare ediția a II-a, eveniment ce a avut loc la Sala Palatului. Muzica și versurile sunt create chiar de tatăl artistei, Florin Ionaș – Generalul, acesta fiind, de altfel, autorul multor cântece de succes, create pentru mare parte dintre cântăreții de muzică populară din Banat și nu numai.

Album „Scoate banii tată”

Primul vers al refrenului celui mai iubit cântec de pe canalul de Youtube Florin Ionaș – Generalul, „Scoate banii tată”, pe care îl cântă cu drag toți românii, a devenit și titlul primului album, pe care Claudia Ionaș apare alături de tatăl său și de mari nume ale muzicii populare românești: Mirela Petrean, Nicu Novac, Mihaela Petrovici, Petrică Miulescu, Diana Selagea și mulți alții.

A urmat un alt cântec de mare succes în întreaga țară, „Astăzi fac 18 ani”, care a devenit titlul unei noi compilații discografice. În 2013, îndrăgita interpretă de muzică populară a decis, împreună cu tatăl său, să realizeze primul album discografic propriu, care se intitulează „Știe tata c-am drăguț”, cântecul ce dă titlul albumului  fiind o replică la primul său cântec ce a devent atât de iubit, „Am drăguț, mama nu știe”. Pe acest al treilea album se află 15 cântece, care au același inspirit autor, tatăl său – Florin Ionaș – Generalul.