AcasăMondenCe fac vedetele muzicii populare în izolare

Ce fac vedetele muzicii populare în izolare

Dacă în alți ani, pe vremea asta, începuseră spectacolele, iar vedetele populare se pregăteau de sezonul de nunți, acum le mai putem vedea doar pe internet. Ele continuă, însă, să fie aproape de cei care le iubesc muzica.

Vlăduța Lupău, iedul și purcelul

Chiar dacă nu se mai poate întâlni cu fanii săi față în față, din cauza Pandemiei, Vlăduța Lupău vrea să le ofere momente vesele, ca să-i scoată, măcar pentru câteva clipe, din starea de stres. Retrasă la fermă și îmbrăcată lejer, vedeta apare pe Tik Tok într-un filmuleț, în care învață un ied și un purceluș să danseze.

@vladutal

Așa ceva???? Câte inimioare merităm? ??❤️❤️❤️

♬ original sound – candmusic

Olguța Berbec ne îndeamnă să donăm

Pătrunsă de gravitatea situației în care se află Omenirea din cauza noului Coronavirus, Olguța Berbec a postat pe Facebook un video, în care își îndeamnă prietenii să facă donații către Cruce Roșie, așa cum a făcut și ea. Artista își îndeamnă prietenii, astfel, la strângerea de fonduri pentru cei nevoiași, pentru persoanele vulnerabile, dar și pentru dotarea spitalelor cu echipamente de protecție.

Posted by Olguta Berbec on Sunday, March 29, 2020

Marcela Fota mulțumită de autorități

La rândul ei, Marcela Fota comunică cu fanii săi pa Facebook, aceștia răspunzându-i cu sute de like-uri și comentarii. Vedeta încearcă să le insufle siguranță, arătându-le cum sunt dezinfectate străzile de la ea din Craiova, distribuie cântecele sale și, foarte important, le sugerează să stea acasă, la fel ca și ea.

Craiova…♥️

Posted by Marcela Fota on Monday, April 6, 2020

Roberta Crintea în direct cu fanii

Pentru că-i lipsesc emoțiile pe care le simte la spectacole, când se întâlnește cu publicul, Roberta Crintea intră live pe Facebook cu prietenii paginii sale oficiale, răspunde la comentarii și cântă live, fără acompaniament, de acasă, fără costum popular, ca și cum i-ar fi invitat pe toți la cafea.

Posted by Roberta Crintea Official on Thursday, April 2, 2020

Adina Roșca împreună cu familia și păpușa

Adina Roșca și soțul ei Cătălin Doinaș nu mai fac, deocamdată, duet pe scenă, ci doar în viața de familie. Cel mai câștigat din povestea asta a ieșit fiul lor, Andrei, care se poate bucura acum, ore în șir, atât de păpușa de care nu se desparte niciodată cât și de părinții lui, care ar fi fost foarte ocupați în perioada asta, dacă nu i-ar fi trimis acasă Pandemia.

Bună dimineața tuturor! Noi suntem în formulă completă: Pușa, Andei, Mami și Tati. ???

Posted by Adina Rosca on Saturday, April 4, 2020

Lavinia Furtună ia masa în oraș

Lavinia Furtună dă emoții prietenilor de pe Facebook. Aceasta a anunțat că vrea să ia masa în oraș în weekend-ul ăsta. În primul rând, asta ar însemna să nu respecte indicațiile autorităților și, în al doilea rând, ar avea o surpriză, dacă n-a stiut până acum, dar restaurantele sunt închise de criza Coronavirus. Din fericire, a fost o glumă. Artista și-a rezervat o masă… în propria sufragerie.

Vine weekendul și vreau să ies in oraș… am o masă rezervată la restaurantul meu din sufragerie ? https://youtu.be/ixNbvjmmvxU

Posted by Lavinia Furtuna Official on Friday, April 10, 2020

Georgiana Vița a lansat un colaj nou

Dornică să-și țină fanii în priză și să le ofere material nou de sărbători, Georgiana Vița a păstrat pentru aprilie un colaj ce amintește de vremurile bune, când aceștia se bucurau cu prietenii la petreceri. Chiar dacă evenimentele sunt, acum, interzise, cei care-i iubesc muzica pot juca… în familie. În felul ăsta mai uită că trebuie să stea în casă și fac și mișcarea cea mult recomandată de medici.