AcasăInterviuriInterpreta de muzică populară Marcela Fota a lansat cântecul „Locul mamei de...

Interpreta de muzică populară Marcela Fota a lansat cântecul „Locul mamei de la masă”, în ziua de Paște

Îndrăgita interpretă de muzică populară Marcela Fota a lansat, chiar în ziua de Paște, cântecul „Locul mamei de la masă” în care se regăsesc, cu siguranță, toți cei care au simțit lipsa părinților, în această zi specială, dedicată, așa cum obișnuiau românii, întrunirii familiei în jurul mesei îmbelșugate. Cu această ocazie, Marcela Fota ne-a oferit un interviu în exclusivitate, pentru cititorii noștri.

Reporter: În sfânta zi de Paște și într-un an în care trebuie să stăm departe de părinți, pentru a-i proteja, ai lansat un cântec cum nu se poate mai potrivit: „Locul mamei de la masă”. Care e povestea din spatele cântecului?

Marcela Fota: Hristos a Înviat!
Da… în sfânta zi de Paște, am vrut să alin dorul meu, pentru că nu am putut avea părinții lângă mine și am vrut să alin dorul tuturor celor care au fost departe de părinți.
„Locul mamei de la masă”
Povestea lui… dorul.

R: Cui vrei să dedici acest cântec plin de însemnătate?

M.F.: Cântecul este dedicat celei care merită tot,”mama”…

R: E o perioadă cum n-am mai trăit, distanțarea socială ne afectează pe toți. Îți lipsesc întâlnirile cu fanii de până acum?  Ce mesaj ai pentru ei?

M.F.: Îmi lipsește foarte mult activitatea mea, îmi este dor de absolut tot… (uneori, îmbrac costumul popular prin casă, doar să îmi treacă de dor)
Știu, însă, că bunul Dumnezeu are planul Lui, așa că eu doar încerc să îmi trăiesc zilele liniștit și frumos… M-aș bucura să știu că facem asta cu toții. Sunt convinsă că „totul va fi bine”!

R: Cine sunt colaboratorii ce ți-au fost alături și te-au ajutat să ai așa un cântec sensibil, atât de frumos pus în scenă, într-un decor nostalgic, extrem de potrivit?

M.F.: M-au sprijinit cei cu care lucrez de obicei… Aurel Colceag îmi face cele mai frumoase clipuri iar Ijac Music este casa mea de producție cu care colaborez deja de câțiva ani buni…?

R: Unde pot găsi informații noi fanii tăi, care sunt dornici să știe cât mai multe despre tine?

M.F.: Încerc, pe cât îmi permite timpul, să fiu foarte activă pe toate paginile mele de pe rețelele de socializare: Instagram, Facebook, Youtube, aștept cu drag să ne „întâlnim” virtual.

R: Ce proiecte noi ai pentru acest an, 2020?

M.F.: Proiecte… multe, veți afla la momentul potrivit. ?

R: Un gând pentru cititorii noștri?

M.F.: Gândul meu pentru voi… să încercați să vedeți frumosul în orice… așa cum spuneam „Dumnezeu are planul Lui”, noi trebuie să trăim frumos.
„Viata este un dar prea frumos”
Mulțumesc