AcasăMondenÎndrăgita Vlăduța Lupău - record de vizualizări pe YouTube

Îndrăgita Vlăduța Lupău – record de vizualizări pe YouTube

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău se apropie, cu pași repezi, de un nou record: 40 de milioane de vizualizări, pentru cel mai vizionat material de pe canalul său de YouTube. Este vorba despre colajul etno pe care l-a lansat la începutul anului trecut, împreună cu Rapsozii Maramureșului și Bogdan Bizău.

Fani cât două Românii
Colajul a fost vizualizat de aproape 40 de milioane de oameni de la postare și până în prezent și, cu siguranță, numărul vizualizărilor va continua să crească. Comparativ, putem spune că s-au bucurat de el de două ori mai mulți utilizatori YouTube decât populația României, care e sub 20 de milioane.
Din colaj fac parte cântecele „De-ar fi să întorc pământul”,„Puștoaico cu păr roșcat”, „Cine are noroc are”, „De trei zile stau și beau” și „Hai țuchi țuchi”. Fiecare dintre aceste cântece erau, deja, hituri, dar împreună și într-o astfel de interpretare, au avut un și mai mare succes.

La cererea publicului
Vlăduța a ales să facă acest colaj etno, împreună cu colegii săi, la cererea fanilor, după cum a precizat în descriere: „În fiecare început de an, ne-am obișnuit să pregătim un colaj din cele mai iubite cântece românești și nu numai. De această dată, am ales din nou ca melodiile care să facă parte din acest colaj, să fie etno, de petrecere și joc. Am ales asta, datorită faptului că primul colaj ETNO a fost cel mai ascultat și cel mai iubit de către voi, ba mai mult, prin comentariile voastre din live-urile din acest an, asta v-ați dorit să vedeți pe acest canal de YouTube. Sper să îl ascultați cu drag și să vă petreceți din nou alături de noi! Cu drag, Vlăduța Lupău!”