AcasăVideoclipuri noi„Zici că nu-i adevărat” - povestea de dragoste a interpreților de muzică...

„Zici că nu-i adevărat” – povestea de dragoste a interpreților de muzică populară Diana Cârlig și Ionuț Bledea

Îndrăgiții interpreți de muzică populară din Maramureș Diana Cârlig și Ionuț Bledea au început să marcheze succes după succes, cântecele lor făcând furori încă de la lansare. Cel mai recent exemplu este „Zici că nu-i adevărat”, acesta fiind și un episod din frumoasa lor poveste de dragoste.

Un nou succes
Cântecul „Zici că nu-i adevărat” a depășit, în mai puțin de o săptămână, 200.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al artiștilor Diana Cârlig și Ionuț Bledea, dovadă că din ce în ce mai mulți oameni încep să-i îndrăgească și să aștepte noile lor apariții.
Cu siguranță, o contribuție importantă la succesul acestui cântec și-l aduc Vărul Săndel, cel care este autorul muzicii și textului, precum și Orchestra Fraților Advahov de la Chișinău, care au asigurat orchestrația.

Povestea de dragoste
Povestea de dragoste din cântec există și în viața reală a celor doi interpreți de muzică populară, care sunt, din 2017, soț și soție. S-au cunoscut la o emisiune de televiziune în Baia Mare, el realizator, ea invitat, Diana fiind profesor de canto popular la Școala Populară de Artă din Baia Mare. Mai întâi au făcut împreună un cântec: „Mândruță încinsă scurt/După tine lung mă uit”, ce s-a bucurat de mare succes, apoi dragostea lor s-a materializat printr-o romantică cerere în căsătorie, în Turnul Effel, ocazie cu care a apărut un alt duet de succes: „Mândra me la dor stăpână”.
După cum se vede clar, cântecul ce tocmai a apărut, „Zici că nu-i adevărat” este al treilea episod din poveste Dianei și a lui Ionuț, acesta încununând dragostea lor, care-i face să nu mai poată trăi unul fără celălalt.

Turneu în America
Diana Cârlig și Ionuț Bledea au ajuns foarte iubiți de public, ajungând chiar și în America în turneu, acesta durând mai bine de două luni. Cu siguranță, asistăm, acum, la începutul carierei lor de succes, iar grației tehnologiei iubitorii de gen se pot bucura de muzica lor și pe canalul acestora de YouTube: https://www.youtube.com/c/DianaCarligsiIonutBledea