AcasăȘtiri„Micul Patriot”, câștigător la „Allegria” Runda a VI-a

„Micul Patriot”, câștigător la „Allegria” Runda a VI-a

Tudor Florin Limbean, un copil de doar 9 ani din Vințu de Jos, supranumit „Micul Patriot”, a câștigat Runda a VI-a a Concursului Național de Tinere Talente „Allegria”.

Punctaj maxim
Tudor a interpretat, în concurs, cântecul popular „Mandruțo, hai la joc!”, juriul fiind impresionat atât de modul de interpretare, cât și convingerea cu care acesta a cântat: „Acest copil este viitorul nostru. Readuce în actualitate sentimentul patriotic, este ceva cu totul special. Ceea ce a impresionat foarte mult, nu a fost numai felul în care a interpretat, ci și convingerea cu care a cântat acel cântec”.(Pompiliu Kostas Rădulescu, președintele juriului rundei a VI-a a concursului „Allegria”) Rezultatul a fost pe măsură, în sensul că „Micul Patriot” a obținut punctajul maxim de la toți membrii juriului.

Cântă Imnul la TV
Probabil, renumele „Micul Patriot” i se trage lui Tudor Florin Limbean și de la faptul că este „omul” care cântă imnul la România TV. Dragostea pentru muzica poporului său este, cu siguranță, un alt motiv foarte întemeiat de a-și merita renumele, de asemenea, el participând la multe concursuri de gen:
„Mă simt onorat că am câștigat acest concurs frumos, „Allegria”. Am fost la foarte multe concursuri, am căpătat multe trofee. Vreau să mă cunoască lumea. Eu sunt Micul Patriot. Eu cânt Imnul României în fiecare dimieață, la ora 06:00, la România TV”.

Marea Finală „Allegria” în septembrie
Din cauza Pandemiei produse de Virusul SARS COV2, cea de-a zecea ediție a Concursului Național de Tinere Talente „Allegria” , organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, se desfășoară online. Acesta este organizat în runde săptămânale, miercurea, până în data de 1 septembrie 2020, dată la care se va desfășura Marea Finală. La această competiție artistică pot participa copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.