AcasăVideoclipuri noiCea mai nouă lansare a Mariei Ghinea: „Am băiat ca bradu-n munte”

Cea mai nouă lansare a Mariei Ghinea: „Am băiat ca bradu-n munte”

Celebra interpretă de muzică populară Maria Ghinea a lansat, zilele trecute, cel mai nou videoclip al său, dedicat mamelor de băieți: „Am băiat ca bradu-n munte”. Ea este autoarea textului și a muzicii acestei piese, ca de altfel a multora dintre piesele strânse pe cele 10 albume discografice pe care le-a scos pe piață până în prezent.

„O mamă este binecuvântată”
„O mamă este binecuvantată când are copii. Am băiat ca bradu-n munte este un dar pentru cei care îmi iubiți cântecul!” Acestea sunt cuvintele artistei, la lansarea videoclipului. Ea și-a pus întreaga dragoste de mamă în versuri, dar a creat și o poveste, în care mulți băieți și multe mame de băieți se regăsesc.

Să te poți face o muscă
Ar fi interesant să te poți face o muscă, să stai și să asculți sfaturile pe care o mamă le dă fiului său, în ceea ce privește fetele. La fel ca toate mamele de băieți, Maria Ghinea își sfătuiește fiul să nu mai umble după mai multe fete, ci să găsească una singură, pe care să i-o aducă de noră în casă: „Îl rog să mi-aducă-n casă/ Noră mândră și frumoasă,/ Să nu piardă nopțile/ Amăgind copilele”. E clar că instincul matern, acela de a spune că al ei copil e cel mai bun și mai frumos se luptă cu instinctul femeii, care dorește ca fetele să fie protejate și să nu pice-n plasa băieților care umblă „din floare-n floare”.

Pe al X-lea album
Cîntecul „Am băiat ca bradu-n munte” face parte din cel de-al X-lea album discografic al interpretei de muzică populară Maria Ghinea, numit „Mă cunosc toți de Mărie”. Acesta a fost realizat în colaborare cu Orchestra „Lăuratii” de la Chișinău și cu dirijorul Nicolae Botgros.