AcasăInterviuriRoberta Crintea și Marian Medregoniu puși pe fapte mari anul acesta

Roberta Crintea și Marian Medregoniu puși pe fapte mari anul acesta

Bine v-am gasit! Ne face mare placere sa fim alaturi de doua nume celebre din muzica populara romaneasca, Roberta Crintea si Marian Medregoniu si pentru inceput am vrea sa stim cui apartine ideea de a canta impreuna?

„Atâta timp cât avem prieteni, ziua de azi e minunată și cea de mâine și cea pe care mereu o aștepți sa vina. Atât timp cât avem amintiri, avem ziua de ieri.”
Ideea…ideea cred ca ne-a aparținut amândurora. De fapt ideea a pornit din prietenie. Cumva ne-am mobilizat unul pe celălat. Marian a scris versurile apoi împreuna am făcut melodia, dar el are mare încredere in ce decid și oarecum s-a lăsat purtat de hotărârile mele. Este un tânăr foarte intuitiv cu o opinie perfect ancorată la prezent. Deține multe noțiuni despre ce înseamnă frumosul artistic, imaginație bogată în ceea ce privește tot acest ansamblu de îmbinare a versului cu melodia, iar acest concept cred ca l-am format împreuna. „Hai sa facem ceva in duet” ne-am zis; intenția fiind clar de a bucura publicul, de a-i da ceva nou despre noi, despre fiecare dintre noi.

De obicei cântați împreună la evenimente, la spectacole?

Muzica trebuie să ne atingă mai întâi sufletul, şi abia apoi mintea și fac aceasta referire deoarece legătura mea cu Marian Medregoniu a început printr-un atașament, o susținere, o apreciere, apoi am devenit colegi la Doina Gorjului și s-a tot solidificat pana am concluzionat ca ar fi minunat ca publicul sa ne guste ca și un întreg privind gustul muzical; un duet, mai simplu.
Zis și făcut!
Nu, de obicei nu, însă de la jumătatea anului trecut ne întâlnim la evenimente, mereu. Ori Marian intra după mine in program ori eu după el, asta însemnând ca gazdele ne prefera și fac ei in mintea lor un duet pentru evenimentul respectiv. Ne-a creeat o stare de bine, un confort psihic și asta ne-a încurajat sa scriem câteva piese.

Unde ati facut inregistrarile audio-video? Cu cine ati colaborat?

Am înregistrat aici la Tg-Jiu, la un coleg cu care eu am mai colaborat și de care sunt foarte mulțumită. Adrian Ghiocel este numele lui și cum probabil v-ati dat seama este fiul marelui dirijor Marin Ghiocel. Am filmat intr-un loc de vis, la Conacul Mardar de la Horezu însă melodia impune un clip ușor static, fiind un cântec sensibil de mama și fiu și nu se văd locurile de-a dreptul senzationale de la acest conac.

Urmeaza si alte duete? Ce proiecte mai aveti impreuna?

Împreuna mai avem o piesa care este gata, însă așteptăm timp frumos și vremuri „insorite” sa putem filma.
Ne-am propus ca și in cadrul Ansamblului Profesionist Doina Gorjului sa ne facem un moment pe care când și când sa îl „jucam” in anumite spectacole.

Cui dedicati aceasta melodie?

Melodia nu am hotărât ca am adresa-o cuiva însă gândul de a face aceasta melodie a pornit din dragostea mea ptr copilul meu și din neatenția lui de a privi viața, uneori superficial. Marian este prieten cu Bogdan, fiul meu și știind frământările mele, a îmbrățișat ideea imediat.

De unde isi ia informatiile fanii vostri?

Fanii? Îmi place sa le spun admiratori iar ca sa ma refer strict la întrebare, eu, noi, suntem prezenți și activi pe rețelele de socializare și eu îndeosebi ii hrănesc frecvent cu fotografii, tot felul de citate, de scrieri ale sufletului meu. Așadar nu țin incognito nimic, pentru ca și eu la rândul meu trăiesc și îmi bucur sufletul cu dragostea lor.
Ca și un îndemn și un gând bun va spun dragii mei: „Daruiti si daruiti… zambet, bunatate, daruri sufletesti, iubire si tot ce simtiti in suflet impartiti cu ceilalti, pentru ca aceste daruri infrumuseteaza chipul si sufletul!”