AcasăVideoclipuri noiAdina Roșca - o melodie ardelenească plină de optimism

Adina Roșca – o melodie ardelenească plină de optimism

Interpreta de muzică populară, Adina Roșca, cu toate că a absolvit cu succes Facultatea de Tehnică Dentară de la Târgu Mureș, a ales să își dedice viața profesând meseria de solist vocal al folclorului românesc. Încă de mică, Adina Roșca, a fost îndrăgostită de muzică, dar mai ales s-a regăsit în muzica tradițională românească. Solista de muzică populară a activat în anii de școală în „Corul Cristal” al Şcolii Generale Nr. 2 din Făgăraș, urmând ca în anii de liceu să se facă remarcată în Şcoala Populară de Arte din Târgu Mureş, avându-le profesoare de canto pe doamnele Cornelia Radocea și Dorina Oprea.

Ori de câte ori o auzim sau o vedem pe Adina Roșca simțim bucurie și voie bună, deoarece artista de muzică populară are darul de ajunge la inima oricărui ascultător. Prin intermediul piesei muzicale ”Hai, inimă”, Adina Roșca demonstrează încă o dată că vocea sa ajunge direct la suflet. Este o melodie plină de optimism și are un ritm care scoate omul trist din stare și îl îndeamnă să joace.
Adina Roșca, în videoclipul melodiei ”Hai, Inimă”, inspiră privitorii să se simtă liberi și să se bucure de viață. În acest videoclip Adina Roșca este ca o Ileană Cosânzeană care cucerește pe oricine o întâlnește. Este o reală bucurie să o auzi pe Adina Roșca, poate de aceea aceasta este mereu o invitată de seamă la chefuri, petreceri, nunți sau botezuri.
Melodie orchestrată de Formația Codruț din Deva
Video realizat de: Aurel Colceag și Mihai Codreanu