AcasăVideoclipuri noiEmilia Ghinescu: „Mulți au zis că e păcat și pe noi ne-au...

Emilia Ghinescu: „Mulți au zis că e păcat și pe noi ne-au judecat / Mă-ntreb de-au simțit vreodată ce-i dragostea-devărată.”

Emilia Ghinescu este o cântăreață de muzică populară originară din orașul Pitești, județul Argeș și este foarte îndrăgită de iubitorii de folclor. Artista de muzică populară și de petrecere a cucerit inima multor oameni prin felul său unic de a interpreta melodiile. Vocea sa duioasă, caldă și felul cum poartă cu mândrie portul național popular sunt reale atu-uri ale Emiliei Ghinescu.

”Mulți au zis că e păcat” este una din piesele cele mai apreciate ale artistei, deoarece transmite prin versurile sale ideea că focul nu se stinge în inimă, atunci când iubești cu adevărat. Oamenii pot vorbi multe despre fericirea altora, poate din răutate sau pur și simplu nu au altceva mai bun de făcut.

Emilia Ghinescu a reușit prin această melodie să atingă un subiect sensibil în societatea contemporană: ideea că actele nu sunt atât de importante pentru a ține doi oameni împreună. Din nefericire, în mentalitatea multora a trăi cu cineva fără a fi căsătorit este un păcat, dar Emilia Ghinescu scoate în evidență prin această melodie, că de obiei oamenii care-i judecă pe alții, cu siguranță nu au simțit niciodată iubirea adevărată. Putem judeca pe cineva numai dacă cunoaștem toate datele, altfel este apă de ploaie, mai ales când este vorba despre dragoste curată.
Artista de muzică Emilia Ghinescu este o bucurie pentru orice miri sau nuntași, deoarece are marele talent să se plieze pe orice tip de public. Este o femeie frumoasă, trecută prin viață și cu o voce deosebită!