AcasăInterviuriTeodora Pană, despre pasiunea pentru muzica populară, viața personală și noul ei...

Teodora Pană, despre pasiunea pentru muzica populară, viața personală și noul ei colaj!

Îndrăgita artistă de muzică populară Teodora Pană vorbește despre noul său colaj, colaborarea cu prieteni și familie, precum și despre planurile sale artistice viitoare. Într-un interviu exclusiv pentru noi, Teodora oferă o privire profundă în viața sa personală și profesională. Citiți-l, pentru a afla mai multe despre noua sa muzică și planurile sale de viitor!

Reporter: Ai lansat un nou colaj, care se bucură, deja, de succes. Cum ai ales piesele?
Teodora Pană:
Așa este! Am lansat un nou colaj pentru toți ascultătorii mei și chiar îmi doresc să fie pe placul tuturor, pentru că nu oricine știe să asculte Vlașka, deși am observat că, în ultimul timp, și în zona noastră se cântă tot mai des. Melodiile le-am ales împreună cu o prietenă, care, de asemenea, este interpret de muzică populară. Despre Aura Stoican este vorba, căreia îi și cânt o melodie în acest colaj.

R.: Cea de-a doua piesă îți aparține și chiar ești autorul ei. E una dintre preferatele repertoriului tău?
T.P.:
Îmi aparține, într-adevăr, cea de-a doua melodie, dar nu se clasează în topul melodiilor mele preferate din repertoriul propriu și spun asta, considerând că am melodii mult mai de suflet și țin să amintesc aici melodiile „Ai nepoți, te-ai împlinit”, „O iubire hoață” și melodii cu caracter satiric, gen care mă caracterizează foarte bine și aici amintesc „Bărbatu’ care-i urât”, „Tânără mă măritai” , „Mândră cu opregu’ roșu”. Iubesc, însă, toate piesele mele, iar pe aceasta, „Au, au, ce să mă fac”, am ales-o pentru colaj, pentru că se încadrează în genul Vlașkă.

R.: Cu cine ai colaborat la realizarea colajului?
T.P.:
Pot spune că la acest colaj am colaborat alături de prieteni și familie. Și aș vrea să îi enumăr pe toți și să le mulțumesc din inimă pentru tot ajutorul acordat. Orchestația este realizată în Serbia cu acordeonistul Javor Tufarevic în colaborare cu finul meu, saxofonistul Relu Trușcă din Drobeta Turnu Severin. La filmări m-au ajutat și colegii mei, Liviu Bălu (tobe), Claudiu Ghițulescu (vioară), Darius Jianu și Alex Nica (saxofoane), iar când mă refer la familie, îl menționez pe soțul meu Alin Pană (orgă) și pe fina mea Violeta Blanao Make Up, care a venit tocmai de la Slatina să mă aranjeze și m-a făcut să arăt impecabil! În același timp, îi mulțumesc lui Tibi Posoiu Production și lui Cristi Scurtu Pro Light and Sound.

R.: Dacă ar fi să retrăiești un moment din viața ta, care ar fi acela?
T.P.:
Ahh… Singurul moment… mai degrabă, singurele momente pe care aș dori să le retrăiesc sunt cele în care stăteam de vorbă cu mama. Ca orice copil care și-a pierdut unul dintre părinți foarte devreme, simt nevoia să vorbesc cu ea, câteodată… și chiar vorbesc, doar că nu primesc răspuns. Dar am momente când am impresia că este lângă mine și mă ajută să trec peste încercări.

R.: Care sunt planurile de viitor, din punct de vedere artistic?
T.P.:
Am multe planuri din punct de vedere artistic, de care mi-aș dori să țin cu dinții, pentru că am momente când mă răzgândesc. Sunt un creator bun, cu un conținut solid, dar sunt și nehotărâtă, pentru că, de fiecare dată când creez ceva, spun că nu se poate mai frumos și mai bine de atât, dar mă surprind singură. Prefer să păstrez puțin secret pentru mine, dar invit pe toată lumea să îmi dea un mare follow oriunde apare Teodora Pana și asta doar ca să fie la curent cu toate noutățile! Vă asigur că urmează surprize!

R.: Ne poți dezvălui și unele dintre planurile personale?
T.P.:
Cred că planurile personale le pot încadra și la planurile profesionale. Având mereu alături de mine pe soțul meu, Alin, în orice activitate, cred că nu mai fac prea multă diferență între ele. Pot doar să spun că suntem fericiți, alături de copiii noștri, Vlad (13 ani), care este un pianist desăvârșit cu foarte multe premii câștigate, atât la nivel național, cât și internațional și Tudor (9 ani), care, la fel, îi calcă pe urme fratelui său. Ne place să ne petrecem timpul împreună, făcând tot felul de activități, ca o familie fericită.

R.: Cum pot fi iubitorii muzicii tale la curent cu noutățile pe care le aduci în atenția publicului?
T.P.:
Cred că am răspuns într-un fel, în avans, la această întrebare :))) Oriunde vedeți Teodora Pana, dați follow! Pe YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, practic pe toate rețelele de socializare!

R.: Un mesaj pentru cititorii Topmuzica?
T.P.:
Dragii mei, nu îmi rămâne decât să vă mulțumesc că îmi urmăriți activitatea, că mă faceți să mă simt iubită! Să rămâneți același public, cu sufletul tânăr și frumos și vorba mea, să fiți sănătoși alături de cei dragi și să faceți bani mulți! Până la urmă, astea sunt cele mai importante lucruri în viață!

Rămânem aici și ne bucurăm că am avut ocazia să aflăm mai multe despre Teodora Pana și despre cariera ei muzicală. Mulțumim frumos, Teodora, pentru că ai fost alături de noi în acest interviu și îți urăm mult succes în tot ceea ce îți propui să faci în viitor!