AcasăInterviuriDYA: „Dragostea e pe repeat”, cred 100% în asta

DYA: „Dragostea e pe repeat”, cred 100% în asta

Îndrăgita artistă Dya a lansat, zilele trecute, un nou hit, care a devenit, deja, viral: „Dragostea e pe repeat”. Despre acesta, dar și amănunte din viața și activitatea interpretei, despre cum a debutat și despre școala sa de canto, vă invităm să aflați amănunte în interviul care urmează, acordat în exclusivitate pentru TopMuzica.

Reporter: Ai lansat o nouă piesă, foarte conectată la viața actuală, când comunicarea se face, în special, pe rețelele sociale. Ce reacții vin de la publicul tău?
Dya:
Primesc reacții care mă bucură, ca de fiecare dată. E o piesă veselă, de vară, fresh, care iți dă o stare bună. Se fac „tik-tok-uri” cu sunetul, iar la concerte și evenimente publicul dansează și cântă melodia. A fost și este bine primită piesa.

R.: Crezi în dragostea „pe repeat” și în viața reală, sau e doar o fațadă pentru cei care doresc, cu tot dinadinsul, să pară fericiți în realitatea virtuală?
Dya:
Cred 100% în dragoste „pe repeat”. Altfel, nu aș avea elanul necesar să mă implic în toate activitățile muzicale pe care le desfășor. Consider că trebuie să fii împlinit pe plan personal, pentru ca lucrurile să funcționeze pe toate planurile. Cel puțin eu așa gândesc, hi, hi!

R.: Cu cine ai colaborat pentru realizarea materialului?
Dya:
Piesa este produsă de Marenglen Boja, un producător tare din Albania, iar înregistrarea audio e realizată de MY STAR PRODUCTION. Videoclipul a fost filmat și montat de Iulian Tuia, un ieșean foarte talentat, top pe domeniul video. Locația unde am filmat este „Conacul Polizu”, din Maxut, județul Iași.

R.: Care e următorul pas important pe care ți-l dorești în cariera ta?
Dya:
Să am cât mai multe evenimente în toată țara, colaborări interesante și să-mi extind școala de canto pe care o am, „DYA’S KIDS”.

R.: Consideră că, acum, ești la o cafea cu publicul tău și le povestești fanilor un episod important din viața ta. Care ar fi acela?
Dya:
Nu cred că mă pot rezuma la un singur episod important din viața mea, am multe episoade frumoase și importante de menționat, cu certitudine pot scrie o carte până în momentul actual, la cei 29 de ani pe care îi am. De la 7 ani am participat în competiții muzicale naționale și internaționale, am câștigat sute de premii și trofee. La 14 ani m-am lansat în industria muzicală, am semnat contract cu o importantă casă de discuri din România, „Cat Music”, iar producătorul multora dintre piesele mele a fost Costi Ioniță. Am lansat piese care au fost difuzate în heavy rotation, pe posturile de specialitate, radio și TV, piese precum „Stai”, „Don’t know”, „Perfect Play”, „Dor”, „Magazin de vise”. Am colaborat cu „HA, HA, HA Production”, casa de producție a lui Smiley, cu Randi- „Famous Production”, Florin Pește Records (de unde au ieșit piese precum „Ne certăm, ne împăcăm”, „Privirea ta”). Am cântat cu Nick de la N&D timp de 3 ani și jumătate toate hiturile trupei N&D, în festivaluri de profil, petreceri și evenimente retro, în foarte multe cluburi din țară. Am susținut concerte și evenimente private în toată țara, încă de la 14 ani, abordez multe genuri muzicale de la pop, dance, muzică de petrecere, etno și folclor. Mi-am deschis o școală de canto la Vatra Dornei, „DYA’S KIDS” pe care îmi doresc să o extind, elevii având vârste cuprinse între 4 și 33 de ani. Aceștia câstigă premii și trofee importante la competiții naționale și internaționale. De asemenea, sunt director muzical al Festivalului Internațional „Starul de Mâine”, Vatra Dornei, unde am reușit, la prima ediție desfășurată în aprilie 2023, să aducem, și să performeze pe scena Casei de Cultură Platon Pardau Vatra Dornei, 270 de copii și tineri talentați din toată țara, la cele trei secțiuni, Muzică Ușoară, Muzică Populară și Grupuri.

R.: Ce planuri ți-ai făcut pentru această vară?
Dya:
Îmbin activitățile muzicale pe care le desfășor, canto cu ai mei elevi, voi mai scrie articole pentru rubricile din revistele de profil cu care colaborez, merg la evenimentele și concertele programate, mă mai gândesc la colaborări muzicale… Voi merge și în concediu, normal, pentru că totdeauna e binevenită o vacanță. Voi fi tristă, pentru că, în general, vara, anotimpul meu preferat, va trece extrem de repede, având în vedere toate activitățile preconizate.

R.: Unde te găsesc cei care vor să fie la curent cu noutățile?
Dya:
Pe toate rețelele sociale mă pot găsi, iar pe Facebook atât pe mine, cât și școala de canto DYA’S KIDS

http://facebook.com/DyaOfficial
https://www.facebook.com/profile.php?id=100087200777011
http://instagram.com/dyamusic
http://tiktok.com/@dyatiktok
http://youtube.com/DyaOfficial09
Evenimente și concerte:(+4) 0773866502

R.: Ce mesaj le transmiți cititorilor noștri?
Dya: Cititorilor TopMuzica le transmit să creadă în visurile lor, să muncească pentru ele ca să se împlinească, să asculte muzica mea și, de asemenea, le doresc să fie sănătoși și să aibă o vară plină de distracție!