AcasăVideoclipuri noiUn cântec pentru Ion cel buclucaș, cu Anișoara Popescu

Un cântec pentru Ion cel buclucaș, cu Anișoara Popescu

Ziua de Sfântul Ion a fost aleasă de artista de muzică populară Anișoara Popescu pentru a lansa un nou cântec, dedicat bărbaților ce poartă acest nume. „Ăsta-i Ion ce mă sărută” te îndeamnă să joci, dar îți aduce și un zâmbet în colțul gurii, pentru că, așa cum se întâmplă de multe ori în viața reală, personajul e tare alunecos și foarte greu, dacă nu imposibil, de ținut în frâu de o singură femeie.

„Azi iubește, mâine uită”
La zi de mare sărbătoare, pentru cei peste 1,3 milioane de români ce poartă numele de Ion, Anișoara a pregătit o frumoasă satiră, menită să descrețească frunțile tuturor celor ce o ascultă, în care Ion cel șiret „duce cu vorba” multe mândre, dar se-ntoarce mereu la a lui, chiar dacă aceasta-l cicălește: „Ăsta-i Ion ce mă sărută/ Azi iubește mâine uită,/ Că-i plină lumea de poale/ Ioane, Ioane și iar Ioane!”.

O echipă redutabilă
Anișoara Popescu a ales să lucreze cu o echipă redutabilă, având, astfel, toate ingredientele necesare pentru un succes garantat, cu piesa:
Acompaniază: Orchestra „MOLDOVLASKA” din Chișinau
Orchestrație și linie melodică: Veaceslav Ștefăneț
Text: Alina Săndoi
Video: Ovidiu Achim
Figurație: Lorena și Dorian Cismaru

Un an cu noi surprize
Acesta a fost doar începutul, pentru că Anișoara are planuri mari pentru 2022: „Anul acesta îmi doresc să fie cu multe realizări, pentru mine. Voi munci foarte mult, pentru a putea oferi publicului cântece cât mai frumoase și, cu siguranță, 2022 va fi plin de surprize muzicale.”
Pentru a fi la curent cu noutățile scoase pe scena muzicală de Anișoara Popescu, abonați-vă, gratuit, la canalele sale de comunicare:
https://www.facebook.com/anisoara.popescu.7921
https://youtube.com/c/AnisoaraPopescu