AcasăInterviuriChef de chef, cu Diana Cârlig și Ionuț Bledea

Chef de chef, cu Diana Cârlig și Ionuț Bledea

Îndrăgiții interpreți de muzică populară Diana Cârlig și Ionuț Bledea au lansat, zilele trecute, un nou colaj de muzică etno, care a fost primit foarte bine de iubitorii de gen. Cum au ales piesele, dar și ce planuri au, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, aflați din interviul următor, oferit, în exclusivitate, pentru cititorii noștri.

Reporter: Ați lansat, zilele trecute, un colaj etno. Care a fost principiul de alegere a pieselor?
Diana Cârlig și Ionuț Bledea:
La toate evenimentele unde suntem prezenți facem veselie, deci am dorit ca și acest colaj să fie de veselie, să petreacă lumea ascultându-l. Noi, Ionuț Bledea și Diana Cârlig, alături de Lăutarii Maramureșului, vă dorim vizionare plăcută și să răsune în toata lumea!

R.: Cum ați decis să treceți de la muzica populară la genul etno?
D.C & I.B.:
Noi suntem invitați la diverse evenimente, în toate colțurile țării și, de-a lungul timpului, am observat că acest gen muzical este foarte îndrăgit, drept urmare anul trecut am înregistrat primul colaj etno în duet, care s-a bucurat de mare succes. Acest lucru ne-a motivat, ca și în acest an, să venim în fața publicului nostru cu un alt colaj Etno, care sperăm să aducă multă voie bună în casele celor care ne ascultă.

R.: La muzica ușoară v-ați gândit?
D.C & I.B.:
Iubim și muzica ușoară, dar, deocamdată, ne focusăm activitatea pe muzica populară și de petrecere.

R.: Ce cântece vă cer oamenii, cel mai des, să cântați la evenimente?
D.C & I.B.:
Cântecele din repertoriul nostru care sunt cele mai cerute și îndrăgite de publicul nostru sunt: „Zici că nu-i adevărat”, „Pune-ți Ioane clopu-n cap!” și „Mândra me’, la dor stăpână”.

R.: Ce proiecte profesionale aveți în plan, pentru viitorul apropiat?
D.C & I.B.:
Ne dorim ca, în acest an, să imprimam cât mai multe cântece de muzică populară noi, pe care sperăm să reușim să le punem pe un nou album, în duet. Dar pe lângă acestea, ne-am propus să realizăm și alte colaje, atât cu melodii proprii, cât și cu melodii reinterpretate. Și, vor fi și câteva surprize muzicale…un alt gen muzical față de ce v-am obișnuit până acum. Stați aproape!

R.: Ne puteți destăinui și un proiect personal?
D.C & I.B.:
La noi în familie, viața personală se împletește foarte bine cu cea profesională, dat fiind faptul ca suntem mereu împreună și pe scenă și acasă. Și da, vrem să împărtășim cu voi, cei care ne iubiți, bucuria pe care o avem, datorită faptului că, anul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom muta în casa noastră nouă.

R.: Cum vă pot găsi iubitorii de muzică?
C & I.B.:
Cu ajutorul rețelelor de socializare este foarte ușor să ia contact cu noi și activitatea noastră. Așa că, îi invităm cu drag să ne caute pe: YouTube, Facebook, Instagram, TikTok. Și le mulțumim tuturor celor care ne urmăresc, ne ascultă și ne îndrăgesc! Cu prețuire, Diana Cârlig și Ionuț Bledea.