AcasăInterviuriOlguța Berbec, la 20 de milioane de vizualizări, pentru cântecul „Iubește inimă...

Olguța Berbec, la 20 de milioane de vizualizări, pentru cântecul „Iubește inimă și iartă”

Foarte îndrăgita artistă de muzică populară Olguța Berbec a atins pragul de 20 de milioane de vizualizări pe Youtube, la videoclipul piesei „Iubește inimă și iartă”. Despre acest frumos moment, dar și despre planurile sale de viitor, puteți afla amănunte în interviul care urmează.

Reporter: Videoclipul piesei „Iubește inimă și iartă” are peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cum a marcat această piesă parcursul tău artistic?
Olguța Berbec:
20 de milioane de vizualizări înseamnă foarte mult pentru un interpret care cântă doar folclor, mai ales în vremurile în care rețelele de socializare dictează gustul publicului. Consider că acest succes a întărit, în conștiința publicului meu, faptul că reușitele anterioare nu au fost întâmplătoare.

R.: Câte cântece proprii ai și cu cine colaborezi, în prezent, la realizarea lor.
Olguța Berbec:
Am editat pe piața muzicală cinci albume muzicale, plus câteva piese singulare, nu am numărat, însă cred că am ajuns la aproximativ 100 de cântece proprii. Pot susține un spectacol doar cu repertoriul propriu, autentic. E ceva! Am colaborat cu mulți textieri și dirijori, dar, în ultima perioadă, am ales să-mi scriu singură cântecele. Prețuiesc și respect toți colaboratorii mei: Marcel Parnica, Daniel Pârvu, Sinel Bărănescu, Aurel Blondea, Nicolae Drăghia și, cel mai iubit, soțul meu, Remus Novac.

R.: Care e tema ta preferată?
Olguța Berbec:
Dragostea este tema mea preferată, sursă inepuizabilă de inspirație pentru mine. Cred că așa mă percepe publicul meu, cântând despre iubire. O altă temă aproape de sufletul meu este locul în care m-am născut și trăiesc: Mehedințiul.

R.: Ce proiecte de viitor ai în vedere, pe plan profesional?
Olguța Berbec:
Plănuiesc un “Concert Olguța Berbec”, mare, frumos, autentic. La vremea potrivită, voi face un anunț public.

R.: Ne poți dezvălui și unul dintre proiectele personale, pentru anul 2022?
Olguța Berbec:
În ceea ce privește viața de familie, ce pot să-mi mai doresc? E minunată, așa cum este!

R.: Cum ai petrecut sărbătorile?
Olguța Berbec:
Luna decembrie este preferata mea. M-am bucurat ca un copil de brad, colinde și toată festivitatea sfârșitului de an, de aceea am petrecut cu fetițele noastre acasă, la Mărășești!

R.: Un mesaj pentru public?
Olguța Berbec:
Le doresc tuturor românilor pace și iubire! Să ne vedem sănătoși în 2022! Va fi bine, trebuie să fie bine… La mulți ani!