AcasăȘtiriRoberta Crintea, aproape 4 milioane de vizualizări la videoclipul „Neiculiță acuma vezi”

Roberta Crintea, aproape 4 milioane de vizualizări la videoclipul „Neiculiță acuma vezi”

Din ce în ce mai prezentă în primul eșelon al artiștilor de muzică populară din România, Roberta Crintea are rezultate remarcabile și pe canalul său de Youtube. Unul dintre cele mai populare videoclipuri a ajuns la aproape 4 milioane de vizualizări.

Dacă nu v-ați abonat încă la canalul artistei o puteți face intrând pe următorul link:

http://www.youtube.com/c/RobertaCrintea?sub_confirmation=1

Mulți s-au regăsit

Tema de dragoste neîmplinită a cântecului „Neiculiță acuma vezi” a făcut pe foarte mulți iubitori ai muzicii populare să-l asculte cu drag și, poate, chiar să-l trimită și altor prieteni. Dacă facem un calcul, ținând cont de faptul că videoclipul a fost lansat pe 5 iulie 2018, constatăm că a făcut, în medie, aproape 5700 de vizualizări pe zi, ceea ce puțini din muzica populară românească reușesc.

Cu Lăutarii de la Chișinău

Cântecul „Neiculiță acuma vezi” face parte din albumul discografic „Am suflet bun și nu-i bine”, realizat în anul 2018, a fost imprimat cu Orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Btgros, poartă semnătura Robertei Crintea pentru versuri și melodie, iar orchestrația a fost asigurată de Marin Constantin.

Pe scenele țării

Roberta Crintea a urcat pe mai toate scenele României, în special alături de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, a cărei solistă este din anul 2006, reprezentând zona Banatului, deși este din Târgu Jiu. Pasiunea pentru muzica bănățeană, ce-i vine ca o mânușă, a descoperit-o la vârsta de 22 de ani, dar cântă și muzica oltenească, în viața privată de artist, cu aceeași pasiune. Cea care i-a îndrumat pașii către muzica populară a fost mama sa, care a fost, de asemenea, interpretă, visul acesteia fiind ca fiica ei să cânte.