AcasăVideoclipuri noiToata lumea s-o-ntrebat, ce i-o făcut la bărbat Andra Matei

Toata lumea s-o-ntrebat, ce i-o făcut la bărbat Andra Matei

O piesă veselă și plină de tâlc a fost lansată, zilele trecute, pe piață, de îndrăgita interpretă Andra Matei. „Toată lumea s-o-ntrebat” e povestea multor fete care au noroc de băiat bun, dar trebuie să suporte invidia celor din jur, iar Andra a găsit soluția: trebuie „lăsați cu ochi-n soare”, cum se spune, adică pur și simplu ignorați.

În frumosul stil moldovenesc, „Suceveanca”, așa cum îi place Andrei Matei să-și spună, îi ia-n râs pe invidioșii care bârfesc pe la colțuri: „N-aveți decat să vorbiți/ Eu nici măcar nu sughiț/ Ferice de cin’ mă ține/ Nu-s nevasta la oricine/ Îs isteață, mă descurc/ Viața pe deget o-nvârt/ Tac și înainte merg/ C-am știut ce să-mi aleg.”

Cântecul satiric ce-i pune la punct pe „clevetitori” aduce un zâmbet pe fața oricui îl ascultă, exact așa cum și-a dorit Andra când a scris versurile, puse pe muzica săltăreață asigurată de Orchestra Adrian Nistreanu de la Chișinău : „”Muzica este leacul minții” spunea cineva. Același efect îmi doresc să-l am și eu în mintea dumneavoastră. Să vă schimb starea oricât ar fi de rea, să vă aduc bucurie în suflet și în minte și să începeți ziua în cel mai frumos mod posibil”, transmite Andra Matei publicului.
Vă invităm să vizionați videoclipul și să vă distrați alături de artistă, lăsând lumea rea să vorbească și văzându-vă de treabă!