AcasăVideoclipuri noiRoberta Crintea o frumoasă gorjeancă – bănățeancă a muzicii populare

Roberta Crintea o frumoasă gorjeancă – bănățeancă a muzicii populare

Cu frumusețe interioară și exterioară deosebită, interpreta de muzică populară Roberta Crintea, care, deși este de loc din Târgul Jiu, încântă de mică publicul prin inflexiunile vocii sale specifice zonei Banatului.

Debutul muzical l-a avut în anul 2003 la Etno Tv. Melodiile de munte ale Banatului s-au mulat perfect pe timbrul  vocii sale, de aceea le cântă de fiecare dată cu forță și însemnătate pentru iubitorii de folclor. Roberta poartă de fiecare dată cu bucurie și respect costumul popular din zona Banatului și este apreciată de prezența sa scenică deosebită.

Roberta Crintea face parte din Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, deoarece este o artistă desăvârșită și o promotoare a muzicii populare românești. Solista este mereu invitată la diverse evenimente culturale și la petreceri, precum: nuntă, botez, cununii și altele.

Roberta Crintea, de-a lungul carierei sale, a scos multe albume cu muzică din Banat și, ori de câte ori are ocazia merge în  zonă pentru a culege piese originale pe care să le promoveze ulterior.

Piesa muzicală ”N-am iubit în viață pe nimeni mai mult” se regăsește pe albumul ”Am suflet bun și nu-i bine”, care este realizat în anul 2018

Melodia este imprimată cu Orchestra Națională ”Lăutarii” de la Chișinău sub bagheta marelui Maestru Dirijor Nicolae Botgros.

Orchestratie realizată de Sebastian Roșca

Versuri și melodie: Roberta Crintea

Videoclipul a fost realizat de Casa de Producție Ijac Music – casă de discuri de muzică populară românească.