AcasăVideoclipuri noiCântec de suflet pentru iubitorii de folclor – Marcela Fota

Cântec de suflet pentru iubitorii de folclor – Marcela Fota

Marcela Fota reușește, de fiecare dată, în melodiile domniei sale, să surprindă mici scene ale realității relațiilor sociale. În versurile melodiei ”Am un vecin tinerel” scoate în evidență iubirea tăinuită. Întotdeauna în viață există tot felul de ispite pentru femeile căsătorite, dar cine ține la căminul său și își iubește și respectă bărbatul, nu va cădea pradă tentațiilor.

Artista de muzică populară, Marcela Fota, prin această melodie oferă un sfat bun de urmat tuturor doamnelor: indiferent cât de flatată este o femeie de tehnicile de seducție ale unui bărbat tânăr și arătos, reacția cea mai bună a acesteia este de a-l refuza, sugerându-i mai bine să fie iubită în gând.

Pe de altă parte, solista de muzică populară pune în lumină, prin versurile acestei melodii sentimentul de dragoste neîmpărtășită. Există foarte mulți oameni care se îndrăgostesc de cine nu trebuie sau mai exact de persoane care deja iubesc pe altcineva. În viață, cel mai important sentiment este cel de iubire, deoarece este intens și neașteptat de plăcut, dar este adevărat că uneori iubirea doare. Cine iubește și este iubit este un om fericit.

Piesa muzicală ”Am un vecin tinerel” face parte din albumul cel mai recent al frumoasei soliste de muzică populară Marcela Fota – Multe aș avea să-ți spun.

Melodia este acompaniată de Orchestra Națională „Lăutarii” de la Chișinău, sub îndrumarea faimosului dirijor Nicolae Botgros și înregistrată alături de taraful condus de Aurel Blondea.

Producător: Ijac Music Studio – casă de discuri – muzică populară românească

Videoclipul a fost creat de: Aurel Colceag