AcasăVideoclipuri noiOlguța Berbec – interpretă de muzică populară românească

Olguța Berbec – interpretă de muzică populară românească

De fiecare dată, talentul vocal al Olguței Berbec se manifestă cu bucurie și voioșie pentru a bine dispune auditoriul. Olguța Berbec este o artistă remarcabilă a muzicii populare românești și promovează folclorul și tradițiile strămoșești. Poartă cu eleganță și respect portul tradițional și la fiecare apariție încântă publicul cu timbrul său vocal excepțional.

În toate versurile melodiilor Olguței Berbec se scot în evidență aspecte caracteristice din viața emoțională și socială a oamenilor din societatea contemporană. De exemplu, în melodia ”Ce-ar vrea unele, ce-ar vrea” interpreta de muzică populară pune în lumină prin cântec cât de greu se ține o relație de iubire, invidiată de alte persoane.

Videoclipul melodiei ”Ce-ar vrea unele, ce-ar vrea” are peste 3 milioane jumătate de vizionări pe Youtube, iar unul din numeroasele comentarii ale acestuia spune: ”Super frumos… Cântecul minunat cu versuri adevărate și vocea deosebită ajunge la inimă!!! Un videoclip superb și ținuta impecabilă…o încântare pentru suflet și privire!!!”. Oamenii o iubesc pe Olguța Berbec și de fiecare dată când au ocazia își exprimă sentimentele față de aceasta.

Melodia ”Ce-ar vrea unele, ce-ar vrea” este acompaniată de  Orchestra Națională ”Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Aranjamente muzicale au fost realizate de: Nicu Crețu – dirijor al Ansamblului Artistic Profesionist ” Maria Tănase ” și Daniel Pârvu – violonist al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Producător: Ijac Music Studio

Imaginile superbe cu drona au fost surprinse de: Alexandru Buduran

Video-ul profesional a fost realizat de: Aurel Colceag și Mihai Codreanu

În programele sale muzicale excepționale, Olguța Berbec, pe lângă repertoriul specific zonei de munte a Mehedințiului, abordează cu profesionalism folclorul autentic gorjenesc, folclorul pastoral din zona Olteniei de Nord și romanțe.