AcasăVideoclipuri noiMariana Ionescu Căpitanescu - Anii se grăbesc să zboare

Mariana Ionescu Căpitanescu – Anii se grăbesc să zboare

Începutul lunii octombrie al anului 2019, a îmbogățit tezaurul muzicii populare românești cu un nou album – ”Anii se grăbesc să zboare”- cuprins din 16 piese muzicale noi nouțe, lansat de îndrăgita solistă Mariana Ionescu Căpitănescu alături de orchestra ”Lăutarii” din Chișinău, condusă de inegalabilul maestru Nicolae Botgros.

Mariana Ionescu Căpitănescu este o voce de răsunet a folclorului românesc și are foarte multă experiență în sfera magică a muzicii. Frumoasa și talentata gorjeancă a înmuiat multe inimi de-a lungul timpului prin puterea specială, înzestrată de la bunul Dumnezeu: vocea sa de ”pasăre măiastră”.

A avea onoarea de a asculta o așa de neprețuită voce este într-adevăr un dar pe care îl vei îndrăgi din prima clipă. Mariana Ionescu Căpitănescu a reușit chiar de la debutul său muzical de acum mai bine de 25 de ani, în cadrul concursului „Topul tinerilor interpreţi”, să-și impresioneze auditoriul până la lacrimi. O voce care a dăinuit peste mări și țări și care a reușit de fiecare dată să transmită gânduri nobile, pace și liniște sufletească, este aceea a Marianei Ionescu Căpitănescu.

Melodia recentă ”Anii se grăbesc să zboare” este un mesaj plin de însemnătate pentru fiecare dintre noi: cât timp trăiești cu drag în această lume și ai inima deschisă pentru iubire viața este o bucurie.
Frumusețea exterioară și interioară plus harul divin – vocea de aur – a Marianei Ionescu Căpitănescu sunt adevăruri indubitabile pe care le observă orice român sau chiar străin.
Vocea este singurul instrument natural care acoperă orice alt instrument muzical, iar vocea Marianei Ionescu Căpitănescu este una din cele mai frumoase voci ale muzicii populare românești.