AcasăVideoclipuri noiRoberta Crintea - Nu-s bogată, n-am avere

Roberta Crintea – Nu-s bogată, n-am avere

Minunata solistă de muzică populară Roberta Crintea interpretează cu mult talent și foc fiecare melodie din repertoriul său. Timbrul vocii artistei este deosebit și atinge de fiecare dată coarda sensibilă a inimii, iar prezența scenică a Robertei Crintea este mereu excepțională.

Prin intermediul melodiei ”Nu-s bogată n-am avere”, Roberta Crintea transmite un mesaj puternic, precum că cea mai mare bogăție a unui om este sufletul său bun. Roata vieții mereu se întoarce, iar cel mai bine este să ajuți dezinteresat și cu bucurie oamenii la nevoie. Indiferent de amăgirile pe care le avem în viață, cel mai important este să mergem înainte, cu încredere și credință.

Roberta Crintea este o artistă plină de viață, mereu cu zâmbetul pe buze, profesionistă și în toate cântecele sale se simte dragostea sa pentru cântecul popular românesc. Roberta Crintea este apreciată și iubită de foarte mulți iubitori de folclor românesc, atât pe plan național, cât și internațional.

Este o bucurie imensă pentru orice ascultător să o audă interpretând pe minunata artistă Roberta Crintea, deoarece aceasta reușește întotdeauna să capteze inima auditoriului prin cântecele sale pline de învățăminte și însemnătate .

Melodia ”Nu-s bogată n-am avere” face parte din albumul artistei ”Am suflet bun și nu-i bine”, compus din 22 de melodii superbe, realizat în 2018.

Piesa muzicală este acompaniată de Orchestra Națională „Lăutarii” de la Chișinău, sub îndrumarea faimosului maestru dirijor Nicolae Botgros și înregistrată alături de taraful condus de Aurel Blondea.

Producător: Ijac Music Studio – casă de discuri – muzică populară românească