AcasăInterviuri"Mai dă-mi o viață" - o colaborare de suflet între Ana Cristina...

„Mai dă-mi o viață” – o colaborare de suflet între Ana Cristina Cirstea și Vali Vijelie

Cei mai mulți dintre noi am vrea, dacă nu să trăim mai multe vieți, măcar să o prelungim cât mai mult pe cea pe care o avem. De aici își ia inspirația și „MAI DĂ-MI O VIAȚĂ”, noua piesă a Anei Cristina Cirstea, realizată în colaborare cu Vali Vijelie.

Despre povestea din spatele acestei colaborări de suflet, a versurilor și a impactului avut în viața minunatei artiste am povestit puțin mai jos cu Ana Cristina Cirstea.

Reporter: Bine te-am găsit, dragă Ana Cristina! Primăvara aceasta a venit pentru tine cu o bijuterie muzicală! Cum ai descrie în câteva cuvinte noua piesă „MAI DĂ-MI O VIAȚĂ”?
Ana Cristina Cirstea:
Bine v-am găsit și eu, dragii mei! Întotdeauna este o bucurie imensă să stau de vorbă cu prietenii mei de pretutindeni, pe care îi salut cu toată dragostea mea! Noua mea piesă, foarte frumos spus o bijuterie muzicală, în colaborare cu inegalabilul artist Vali Vijelie, este un proiect de suflet ce mi-a încununat deosebit de frumos cariera muzicală. Pentru acest lucru îi mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu. Așa începe și se termină fiecare convorbire a mea cu Vali Vijelie (acestea sunt cuvinte întipărite pentru totdeauna pe sufletul meu căci sunt rostite de un mare om al nostru, al românilor). Și, bineînțeles, pentru a nu știu câta oară, îi mulțumesc marelui Vali Vijelie pentru încrederea acordată!
„MAI DĂ-MI O VIAȚĂ!” este o melodie care, după părerea mea, exprimă dorința puternică a noastră, care, cred eu, că la un moment dat se găsește în inimile tuturor și dacă ni s-ar acorda ocazia de Bunul Dumnezeu am retrăi momente din viață schimbând anumite decizii, persoane sau situații. Însă, așa cum spune Vali Vijelie, nimic și nimeni nu e întâmplător pe cărarea vieții! Exprimă rugămintea către Dumnezeu de a trăi încă o viață pentru a ne bucura de tot ce am agonisit de-a lungul unei vieți de om, căci fiecare om trudește pentru a-și agonisi cele necesare unui trai decent. Dar, în vâltoarea vieții, uneori uităm să ne bucurăm alături de cei dragi de această bogăție!

Reporter: În această melodie ești alături de nimeni altul decât Vali Vijelie. Cum a decurs colaborarea voastră?
Ana Cristina Cirstea:
Despre această frumoasă colaborare pot spune doar că „Dumnezeu așează omul potrivit la locul și momentul potrivit!”, iar pentru mine asta a și fost. Vali Vijelie este un înger pe pământ și am învățat și învăț foarte multe lucruri de suflet de la acest om DIVIN! Pentru mine Vali este precum tatăl meu, care nu a fost prezent în viața mea și poate că Dumnezeu a vrut să îmi acorde astfel șansa de a asculta sfaturile și povețele unui tată!

Reporter: Știm că acesta nu e primul vostru duet. Ce ne poți spune despre colaborarea din 2021 pentru piesa „Viață, viață de ce treci?”?
Ana Cristina Cirstea:
Da, e adevărat că este al doilea duet căci primul „Viață, viață de ce treci?” s-a lansat în pandemie și a fost foarte frumos primit și cântat de publicul larg. Acest al doilea duet este o continuare și o decizie a Bunului Dumnezeu de a mai da, pentru mine, o viață / șansă pe calea muzicală, căci atunci când eu cânt uit de orice și mă încarc cu foarte mult pozitivism și optimism pe care îl eman în familia mea și a celor din jurul meu. Cu asta se hrănește sufletul și creierul.

Reporter: Revenind la noul hit „Mai dă-mi o viață”, care ai vrea să fie mesajul cu care să rămână ascultătorii piesei?
Ana Cristina Cirstea:
Chiar dacă versurile zic „Mai dă-mi o viață” eu cred că, fără să ne dăm seama, unii din noi chiar primesc această viață / șansă și se pot bucura de fiecare secundă din viața dăruită de Dumnezeu.

Reporter: Reacțiile sunt impresionante, cu zeci de mii de vizualizări în mai puțin de o zi de la lansare și sute de comentarii. Ce emoții îți trec prin suflet când vezi impactul pe care îl are o astfel de piesă în viețile oamenilor?
Ana Cristina Cirstea:
Le mulțumesc tuturor că primesc acest mesaj cu inima deschisă și apreciază o muncă ce din afară pare foarte simplă, însă din interior este titanică! Vă iubesc!

Reporter: Un gând de final pentru toți cei ce te îndrăgesc.
Ana Cristina Cirstea:
Trăiți fiecare secundă ca și cum ar fi o nouă viață și faceți ca sufletul să renască mereu, învăluit în frumosul din jurul vostru!