AcasăVideoclipuri noi„Nu râdeți de cei săraci” - un cântec ajuns la multe inimi...

„Nu râdeți de cei săraci” – un cântec ajuns la multe inimi – cu Evelina Sima

Tânăra și talentata artistă de muzică populară Evelina Sima uimește, pe zi ce trece, cel mai nou videoclip al său depășind, de curând, 100.000 de vizualizări pe YouTube. De altfel, ea a pășit cu dreptul de la prima piesă, lansată în urmă cu 9 luni, aceasta ajungând, deja, la 160.000 de vizualizări. Și, lucru demn de remarcat, Evelina este autoarea texelor pentru toate cele 6 cântece pe care le-a scos pe piață, într-un timp atât de scurt.

Inspirat din viață
„Nu râdeți de cei săraci” e un cântec plin de învățăminte și care a ajuns la multe inimi, pentru că situația descrisă în el o întâlnim, la fiecare pas, în viață. Barierele sociale sunt trasate foarte dur, iar oamenii săraci sunt mult mai mulți decât cei bogați, așa că era normal ca acest cântec să fie iubit de foarte mulți, mai ales că, la final, dă o lecție de viață. Foarte inspirată a fost Evelina Sima în alegerea temei cântecului său, dar și a cuvintelor frumos legate în text. De altfel, concepția sa despre viață, exprimată în prezentarea videoclipului, dovedește că nu este doar o interpretă talentată, ci și „un gânditor”: „Trăirea fiecărui moment din zi adună lecții ale căror rezultate poartă o denumire, viață. Ea ne așează, în repetate rânduri, în jurul unei mese rotunde. Rotunde pentru a ne arăta că ne învârtim în cerc, rotunde pentru a ne demonstra că ierarhia este doar o iluzie. Cu putere nemărginită în cuvânt, Dumnezeu ne rânduiește și ne ajută să înțelegem că doar ținându-ne de mână, putem evolua împreună.”

O colaborare fructuoasă
La toate cele șase piese, ale căror texte le-a scris după sufletul ei, Evelina Sima a colaborat cu studioul Daniel Pârvu și cu Ovidiu Achim – pentru filmarea videoclipurilor. E o echipă ce se sudează frumos și ne trimite, deja, cu gândul, la următoarea lansare. Le urăm succes!

Unde o poți găsi pe Evelina:
https://youtube.com/c/evelinasimaoficial
https://www.facebook.com/Evelina.Sima.Oficial
https://www.instagram.com/evelina_sima/