AcasăȘtiri„Cât sunt babe prin vecini”... o pândesc pe Adriana Popovici

„Cât sunt babe prin vecini”… o pândesc pe Adriana Popovici

Frumoasa și talentata Adriana Popovici, artistă de muzică populară din tânăra generație, surprinde din nou, cu cel mai proaspăt videoclip, lansat, zilele trecute, pe canalul său de YouTube. Care e povestea din cântecul compus chiar de ea, ce anunț are de făcut, dar și care e obiectivul său cel mai important, pe termen scurt, aflați din materialul care urmează.

Bârfa… „la rang de cinste”
Orice fată frumoasă e bârfită și invidiată, la fel ca și personajul principal din cântecul Adrianei Popovici, întruchipat chiar de ea. „Cât sunt babe prin vecini” e un cântec pentru bârfitoarele satului, Adriana dându-le apă la moară, cum se spune în popor, ca să le vadă cum crapă de curiozitate, dar nu se ia cu ele la ceartă, chiar dacă o pândesc la fiecare pas: „Cât sunt babe prin vecini/ Nu duc lipsă de minciuni,/ Da-mi văd de treabă și tac,/ Nu vreau să le fac pe plac!”- spune cântecul. Textul și linia melodică sunt compuse de Adriana, aranjamentul orchestral e făcut de Florin Alexandru, iar acompaniamentul este asigurat de Orchestra ,,Lăutarii Bucureștiului”.

Foarte curând!
Adriana ne-a spus ce urmează, în exclusivitate, pentru cititorii noștri, bucurându-se că li se poate adresa:
„La finalul acestei luni, pe canalul meu de YouTube, va apărea cel mai nou cântec, despre care vă voi oferi, curând, toate detaliile, pe paginile mele de Facebook și Instagram. Are ca temă iubirea și simt că vi se va potrivi de minune. Până la urmă, cine nu iubește?”

Primul album
Adriana Popovici ne-a mai dezvăluit faptul că lucrează la primul său album discografic și că vrea să-l aducă, nu peste mult timp, în fața publicului. Ea are, deja, câteva cântece personale, va mai lansa unul , foarte curând, așa cum ne-a povestit, dar pentru album pregătește cântece complet noi.
Davă doriți, între timp, să vă bucurați de portofoliul său, iată titlurile: „Cât sunt babe prin vecini”, „Iartă-mă, copilul meu”, „Ia zi neică-afurisit!”, „Îmi spunea maica odată”, „Aseară la horă-n sat”, „Mamă, cântec și poveste”.

Unde o puteți găsi pe Adriana Popovici
https://www.youtube.com/channel/UCTB5ojBlyiLIzGUlYCzv4Sw
https://www.facebook.com/AdrianaPopoviciOfficial/
https://www.instagram.com/adrianapopoviciinsta/
https://vm.tiktok.com/ZMd3aP75L/