AcasăVideoclipuri noi„Când aproape te-am avut”, un cântec de despărțire cu Adina Roșca

„Când aproape te-am avut”, un cântec de despărțire cu Adina Roșca

Cunoscuta realizatoare de la Etno TV și interpretă de muzică populară Adina Roșca a lansat, zilele trecute, un nou cântec: „Când aproape te-am avut”. Este o poveste melancolică, de despărțire, în care până și iarba și-a pierdut culoarea… așa cum vedem în videoclip.

Iarba… gri
De la primul cadru al videoclipului, te șochează culorile, verdele, care este culoarea vieții plantelor, fiind înlocuit cu griul. Singurele culori care apar sunt movul florilor de liliac și cel de pe iia Adinei și tonurile de crem și maro, care se regăsesc pe fața ei, pe zidul de lângă ea și pe tulpina unui arbore. Sugestia din imagini este foarte clară, viața e uneori gri, tristă… decolorată.

Regrete
Veselia debordantă pe care Adina Roșca o emana, de obicei, în cântecele sale, este, de această dată, înlocuită de melancolie și de meditație, iar textul cântecului se împletește perfect cu imaginea și cu starea de spirit a artistei, exprimând profundul regret că nu a știut să prețuiască ce a avut: „N-am știu când am putut/ Când aproape te-am avut/ Ce să fac cu gura ta și cu inima”.
Să fie probleme în „Paradis”? Așa te-ai putea gândi, la prima vedere, dacă nu citești informațiile de pe canalul de YouTube al artistei, unde vei constata, în descrierea piesei, că muzica e făcută de Victor Florea și Cătălin Doinaș, acesta din urmă fiind chiar soțul artistei. Deci, e clară treaba, nu e un episod din viața lor, ci avem de-a face cu un cântec în care să se regăsească toți oamenii care au trecut printr-o dezamăgire și, slavă domnului, sunt foarte mulți. Text inspirat, făcut de Văru’ Săndel, orchestrație Corneliu Botgros și acompaniament asigurat de Lăutarii de la Chișinău, ce să mai vrem ca să fie totul la superlativ?

Unde o gasiti pe Adina Roșca:

YouTube: https://www.youtube.com/c/AdinaRoscasiCatalinDoinas

Facebook: https://www.facebook.com/AdinaRoscaa

Instagram: https://www.instagram.com/adinaroscainsta/