AcasăVideoclipuri noi„Vin tată pe urma ta”, cel mai nou videoclip al Marcelei Fota

„Vin tată pe urma ta”, cel mai nou videoclip al Marcelei Fota

Îndrăgita interpretă de muzică populară Marcela Fota a lansat, zilele trecute, un nou videoclip, dedicat tatălui său și tuturor taților: „Vin tată pe urma ta”. Cântecul este un elogiu adus celui care i-a dat viață și o dovadă de deosebit respect și de prețuire.

Cu maeștri
Marcela Fota a ales, așa cum ne-a obișnuit, să lucreze cu maeștri, la vocea sa catifelată adăugându-se, ca de obicei, specialiști în domeniu. Orchestrația a fost pusă în operă de Aurel Blondea, acompaniamnetul de Orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, condusă de Nicolae Botgros, iar videoclipul de Aurel Colceag. Piesa face parte din albumul discografic „Marcela Fota- Multe aș avea să-ți spun” și va avea succes, se vede treaba, după numărul mare de vizualizări obținut pe YouTube în doar câteva zile.

Sfaturi neprețuite
De-a lungul întregului cântec, Marcela Fota arată toate învățământele importante pe care le-a deprins de la tatăl său: să facă totul cumpătat, să nu-i fie rușine să muncească, să plece capul la nevoie, să nu umilească săracul, să economisească, să fie cinstită și să nu mintă.

„N-o să calc alăturea”
Finalul cântecului dă încă o dovadă de respect suprem, Marcela Fota spunându-i tatălui său că n-o să calce alăturea de el, ci vine pe urma lui, dintr-o deosebită considerație și din convingerea că nu este încă vrednică de a merge umăr la umăr cu el, pentru că încă mai are de învățat de la el. Dar vrea să facă totul ca acesta să fie mândru de ea, iar respectul rămâne veșnic:
„Vin tată pe urma ta
N-o să calc alăturea,
Vreau să fii mândru de mine
Cum sânt eu tată de tine.”
Aceste cuvinte adânci, cântate din suflet, vor ajunge, cu siguranță, la sufletele oamenilor.