AcasăȘtiriVlăduța Lupău lansează un nou colaj de muzică de petrecere

Vlăduța Lupău lansează un nou colaj de muzică de petrecere

UPDATE 7 martie 2020: Nou Colaj se numește „Am prieteni de valoare” și este disponibil de astăzi pe canalul de YouTube al artistei.

Pe colaj avem 4 coveruri după melodii de petrecere celebre:
Beau Redbull si cu whisky – Adrian Minune si Rodica Olariu
Lasa-ma sa beau – Puiu Codreanu
Cand o pun, o pun cu sacu’ – Nicolae Guta
Astazi vreau sa beau cu fratii sa stau – Nicolae Guta

Îl puteți viziona mai jos:


UPDATE 5 martie 2020: Vlăduța a postat un mic preview al colajului ce urmează să fie făcut public la sfârșitul săptămânii. Imaginile ne prezintă câteva aspecte „behind the scenes” de la filmări, iar coloana sonoră de aduce aminte de Hit-ul din 2012, „Lasa-ma sa beau”; rămâne de văzut daca piesa va fi inclusă în colaj.


Articol original:

La sfârșitul acestei săptămâni Vlăduța Lupău lansează un nou colaj de muzică de petrecere pentru fanii săi și nu numai. Ea a reinterpretat în stil propriu, melodii vechi de petrecere, aducându-le în actualitate.

Săptămâna trecută ne anunța ca a terminat filmările la videoclipul ce va însoți colajul, alături de Rapsozii Maramureșului și de echipa de filmare Epic Film.

Artista este foarte apreciată pe rețelele de socializare, Facebook, Instagram, iar pe canalul de YouTube a adunat, până la data la care scriem aceste rânduri, mai bine de 420.000 de abonați. Videoclipurile ei fac milioane de vizualizări la scurt timp după ce sunt postate, iar melodiile interpretate de Vlăduța fac deliciul nunților și serilor românești.

Canalul de YouTube al Vlăduței Lupău poate fi accesat la adresa: http://www.youtube.com/c/VladutaLupau

Vom reveni cu noutăți.