AcasăMondenCântărețele de muzică populară Vlăduța Lupău și Olguța Berbec, prietene de la...

Cântărețele de muzică populară Vlăduța Lupău și Olguța Berbec, prietene de la „Maria Tănase”

Cântărețele de muzică populară Vlăduța Lupău și Olguța Berbec sunt prietene de când s-au întâlnit prima oară, în urmă cu 15 ani, pe scena Festivalului Maria Tănase. Între timp, ele au devenit cele mai populare „folcloriste” românce de pe Youtube și, mai mult, Vlăduța a pus-o nașă pe Olguță, dovadă cu nu sunt doar vorbe de spus în fața camerelor de luat vederi, ci prietenia lor este foarte apropiată.

Vlăduța Lupău și Olguța Berbec s-au cunoscut în anul 2005, la Festivalul Maria Tănase, când Olguța a luat Premiul I, după care, doi ani mai târziu, a venit rândul Vlăduței, aceasta câștigând Marele Premiu și Trofeul Festivalului. La emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, la care au fost invitate împreună, acestea au povestit despre prietenia lor.

Olguța: „Suntem prietene de când am debutat”

„Suntem prietene de la început, de când am debutat. Am fost la „Maria Tănase” (Festivalul, n.r.), eu am luat Locul I în 2005 și Vlăduța a luat, la doi ani după, Marele Premiu. Și nu spunem doar acum, pe canapea că suntem prietene, chiar suntem și de aceea punctăm mereu acest lucru. Avem gusturi comune, uneori ne cumpărăm lucrui, fără să știm și sunt la fel.”

Vlăduța: „Vedeam în ea o stea”

„Olguța e puțin mai mare decât mine și totdeauna o apareciam, nu știu, vedeam în ea o stea… cred că spun acum pentru prima oară. Acum, mă bucur că suntem la același nivel, zic eu și, mai mult decât atât, prietene foarte bune.”
Între timp, prietenia celor două interprete de muzică populară Vlăduța Lupău și Olguța Berbec a mai făcut un pas, Olguța și soțul său, Remus Novac, devenind nașii de cununie ai Vlăduței Lupău, care s-a căsătorit cu fotbalistul Adrian Rus.