AcasăȘtiriColajele muzicale ale Robertei Crintea, la mare căutare

Colajele muzicale ale Robertei Crintea, la mare căutare

Marea interpretă de muzică populară Roberta Crintea și-a ținut aproape publicul, chiar dacă Pandemia nu a mai permis, un timp, organizarea de spectacole și alte tipuri de evenimente. Și, se vede treaba, colajele sale sunt la mare căutare, unul dintre ele depășind, de curând, 1 milion de vizualizări pe YouTube.

„Iar mă-ncearcă dragostea”

Colajul de ascultare „Iar mă-ncearcă dragostea” al Robertei Crintea a ajuns la sufletul a peste 1 milion de oameni, iar numărul vizionărilor crește pe zi ce trece, pentru că, cu siguranță, mulți dintre noi ne regăsim în poveștile de dragoste din cântecele care-l compun.
Ca tuturor artiștilor, Robertei i-a lipsit scena și publicul, dar nu s-a lăsat învinsă de tristețe, ci, dimpotrivă, a lansat materiale mereu noi, printre care patru colaje, care au fost foarte bine primite de cei care o îndrăgesc.

Roberta, mereu aproape de publicul ei

Activitatea din timpul Pandemiei a fost ca o hrană atât pentru sufletul artistei și al colegilor săi cu care a lucrat în echipă, cât și pentru publicul său, la care nu a renunțat, ci i-a adus mereu noutăți, cu ajutorul internetului, chiar dacă nu a mai putut să se întâlnească cu el față în față.
Iată și un îndemn al Robertei Crintea, pe care ni l-a încredințat, să-l transmitem, din partea ei, tuturor celor care îi iubesc cântecele:
„Înconjoară-te de acei oameni, în viață, care te ajută să ajungi mai sus, te ajută să ții drumul drept, atunci când greșești … de oamenii care te îndeamnă să iubești, nu de cei ce se tem să trăiască.”