AcasăVideoclipuri noiRoberta Crintea - Of, of, lume ce-auzi

Roberta Crintea – Of, of, lume ce-auzi

Pe Roberta Crintea o îndrăgești din prima clipă, deoarece debordează de bucurie și îți transmite dorința de joc și de voie bună. Cu toate că este născută în zona Gorjului, aceasta s-a atașat de melodiile din zona de munte ale bănățenilor, pe care le interpretează cu patimă și mult talent. Caracteristica principală a Robertei Crintea este că a reușit să aducă, într-un spațiu unde muzica gorjeană este predominată, melodii autentice din Banat. Este una din solistele de muzică populară preferată și foarte apreciată de foarte mulți români la petrececeri sau spectacole.

Pe lângă talentul vocal, Roberta Crintea are și harul de a-și scrie versurile cântecelor sale. În fiecare melodie, solista de muzică populară, scoate evidență bucăți de realitate din viața oricărui om.  De exemplu, în melodia: ”Of, of, lume ce-auzi!” punctează că într-adevăr gura lumii nu o închide nimeni, de aceea e bine să trăiești după placul inimii și să te bucuri de fiecare clipă trăită. Această melodie face parte din albumul muzical realizat în 2018, și anume: ”Am suflet bun și nu-i bine”, înregistrat cu formația ”Lăutarii” din Chișinău – condusă cu măiestrie de dirijorul Nicolae Botgros, compoziția muzicală realizată de Marin Constantin, iar versurile scrise de Roberta Crintea.

O membră de seamă a Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Gorjului” din anul 2006, solista Roberta Crintea își iubește foarte mult publicul, poartă cu drag și respect portul popular și cântă de la inimă la inimă.

Un eveniment special cu temă folclorică capătă valoare incontestabilă, având-o invitată pe fermecătoarea și talentata solistă de muzică populară Roberta Crintea!