AcasăInterviuriAnamaria Iorga, cadou muzical pentru toate mamele

Anamaria Iorga, cadou muzical pentru toate mamele

Bine te-am găsit, Anamaria Iorga! Inceputul lunii martie vine cu vesti noi si placute, un nou videoclip „Te iubesc maicuta draga” Spune-ne care este povestea din spatele cântecului.
Mi-am dorit sa fac o melodie drept mulțumire pentru mama mea, pentru cea care mi-a oferit totul si m-a susținut in tot ceea ce am făcut . Aceasta melodie este darul meu pentru ea , chiar daca stiu ca nu e suficient. Cea care m-a ajutat sa transpun in versuri ideile, sentimentele si trăirile mele este buna mea prietena, poeta Jeni Voina de la Sebeș .

Cu cine ai colaborat pentru versuri, linie melodică, unde au avut loc filmările ?
Orchestrația este realizată de Gyuri Biraesc, iar filmările sunt realizate la Muzeul Satului Vâlcean. Vreau sa le mulțumesc tuturor celor care au participat, “mama mea” din videoclip- Cătălina Sima si Aurel Colceag .

Ce proiecte noi ai pentru acest an 2020?
In acest an, am multe proiecte in desfășurare, curând o sa apara melodii noi. Si pentru ca la mine la Valcea, este o zona bogata din punct de vedere folcloric, mi-am dorit sa fac piese atât de ciobănie cât si de Oltenia. Un alt proiect este un album de colinde care sper sa apara anul acesta in Decembrie.

Un gând pentru cititori?
Pentru toți cititorii dumneavoastră si pt toata lumea: prețuiți-va părinții, ei sunt sunt tot ce avem mai sfânt pe lume. Le mulțumesc pentru toata susținerea si pentru toate aprecierile si o sa ma străduiesc de fiecare data sa le ofer prin cântecele mele o parte din sufletul meu.