AcasăVideoclipuri noiSă nu uităm niciodată locurile de unde am plecat și oamenii care...

Să nu uităm niciodată locurile de unde am plecat și oamenii care ne-au ajutat!

Versurile melodiei ”De la țară dintr-un sat” exprimă în mod realist drumul străinătății, pe care mulți români de la sat l-au urmat, pentru a-și crea un trai mai bun pentru sine și pentru cei dragi lor, dar care niciodată nu au uitat de unde au plecat. Este o melodie care scoate în evidență faptul că oamenii de la sat sunt muncitori, puternici, cu multă credință în Dumnezeu și chiar dacă le este foarte greu, aceștia nu se plâng, ci continuă să facă față vicisitudinilor vieții.

Interpreții de muzică populară Mihai Priescu si Tinu Veresezan reușesc din nou, cu încă o melodie, să atingă inima multor români și să-și câștige simpatia atât pe plan național, cât și internațional. Acest cantec de suflet exprimă în cuvinte viața multora, care au reușit în viață, chiar dacă au pornit de la țară, doar cu un rând de haine, o bucată de pâine și câțiva bănuți de drum.

Melodia ”De la țară dintr-un sat” a prins foarte la mult la public din primele clipe de când a fost distribuită online, deoarece mesajul pe care îl transmite este foarte adevărat și demn de urmat de către orice român:

”Ține fruntea ridicată și privește doar în față și să nu uiți niciodată de unde-ai plecat în viață!”

Mihai Priescu și Tinu Veresezan sunt poate soliștii de muzică populară cei mai îndrăgiți în prezent de către iubitorii de folclor românesc.

Orchestrația melodiei ”De la țară dintr-un sat” a fost realizată de:

Radu Ciprian – saxofon și Dorinel Puia – clarinet.

Text: Nelu Ciulin

Video: Ovidiu Achim ( ACM MEDIA)

Producător: IJAC MUSIC – Casa de discuri – muzică populară romanească