AcasăVideoclipuri noiAna Maria Oprisan - Dacă nu vrea soarta

Ana Maria Oprisan – Dacă nu vrea soarta

Ana Maria Oprișan este o solistă tânără și talentată de muzică populară românească, care are dorința arzătoare de a se perfecționa încontinuu în domeniul muzical. Visul său este să devină profesor de canto, pentru a putea sprijini și valorifica în viitor alte tinere talente.

Piesa muzicală ”Dacă nu vrea soarta” este compusă și interpretată cu har și pasiune de vocea caldă și de înaltă calitate a Ana Mariei Oprișan. Versurile melodiei transmit mesajul arzător al oricărui suflet îndrăgostit – să nu fie părăsit – indiferent dacă soarta ar hotărî altceva. A lupta împotriva morilor de vânt ale destinului și a nu lua în seama gura lumii, este un act de vitejie al unui om care iubește cu adevărat și curat.

Ana Maria Oprișan reușește în cadrul oricărui eveniment la care este invitată să scoată la dans și voie bună pe cei prezenți. Muzicalitatea plăcută și specială a vocii și finețea eleganței sale, o fac să fie ca o crăiasă frumoasă din povestea fără de sfârșit a folclorului românesc, care încântă orice suflet de român.

Muzica populară românească are din ce în ce mai mulți interpreți de valoare, ceea ce este o mare bucurie pentru fiecare român, dar una dintre stelele care strălucește puternic pe cerul folclorului românesc este Ana Maria Oprișan.

Motto-ul artistei de muzică populară de pe blogul personal este: ”Muzica este viața mea, iar versurile sunt povestea mea.” Dacă muzica este viața ei și versurile sunt povestea Anei Maria Oprișan, atunci este o încântare să o ascultăm de fiecare dată, fie la nuntă, botez, petrecere sau orice alt eveniment!