AcasăȘtiriRoberta Crintea ajunge la 6 milioane de vizualizări cu „Tinerețea mea grăbită”

Roberta Crintea ajunge la 6 milioane de vizualizări cu „Tinerețea mea grăbită”

Unul dintre cele mai iubite cântece ale îndrăgitei interprete de muzică populară Roberta Crintea este „Tinerețea mea grăbită”. Acest lucru o spune „contorul” zilelor noastre, YouTube, pentru că acest cântec se îndreaptă, cu pași repezi, de pragul de 6 milioane de vizualizări pe canalul oficial al artistei (http://www.youtube.com/c/RobertaCrintea).

Toți am vrea să rămânem tineri

Cântecul „Tinerețea mea grăbită” se adresează tuturor oamenilor, dar în special celor care văd, încet, cum tinerețea se duce și vine vârsta maturității, sau mai mult, moment în care conștientizăm că viața merită trăită. Asta pentru că timpul trece, nu se întoarce niciodată și este cea mai importantă resursă, pe care o avem cu toții, dar e important cum știm s-o valorificăm, sau, dimpotrivă, s-o irosim. „Viață anii nu mi-i lua”, „Am învățat să trăiesc”, „Tinerețea mea grăbită/ Floare de măr înflorită/ Mai oprește-te în loc/Să mă bucur de noroc”/, sunt doar câteva dintre versurile cu înaltă încărcătură emoțională ale cântecului, ce merită savurat până la ultimul cuvânt.

Cu „Lăutarii” de la Chișinău

Un alt secret al succesului acestui cântec îl reprezintă faptul că este imprimat cu Orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, care apare și în videoclip. Iată ce spunea Roberta Crintea, drept mulțumire, cu ocazia lansării cântecului: „Gândindu-mă la oameni care mi-au împlinit vise, azi vreau să mulțumesc din nou Maestrului Nicolae Botgros pentru dăruirea și profesionalismul ce se regăsește în această melodie.”

Notorietate

Pe lângă valoarea cântecului în sine, trebuie spus că, la succesul acestuia contribuie prezența scenică a Robertei Crintea, vocea și, foarte mult, notorietatea câștigată în timp. Artista este membru al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din anul 2006, urcând, alături de el, pe importante scene naționale și internaționale ale muzicii. De asemenea, Roberta Crintea știe să-și țină aproape fanii, fiind prezentă zilnic pe rețelele sociale.