AcasăVideoclipuri noiRoberta Crintea – bănățeanca de la Doina Gorjului

Roberta Crintea – bănățeanca de la Doina Gorjului

Roberta Crintea este o artistă de muzică populară pe care toata lumea o recunoaște ca fiind drept „bănățeanca de la Doina Gorjului”, deoarece aceasta interpretează cu dăruire și talent  muzica din zona Banatului.

Prin muzica bănățeana Roberta își manifestă cu grație și eleganță scenică talentul de a încânta publicul cu vocea sa remarcabilă. Indiferent dacă poartă costum popular din zona Banatului sau a Olteniei, Roberta Crintea este foarte iubită și respectată de foarte mulți oameni datorită felului său magic de a atrage prin prezență și voce.

Roberta Crintea atinge de fiecare dată sufletele ascultătorilor săi și este unul dintre artiștii folclorului românesc care știe că publicul este cel care trebuie mereu sensibilizat și mulțumit, altfel nu se poate avea succes în lumea muzicii.

Muzica populară chiar este una dintre bucuriile simple ale vieții, iar Roberta Crintea a fost înzestrată cu talent și frumusețe pentru a bucura publicul iubitor de folclor. Toate melodiile Robertei ajută auditoriul să își lase mintea să se rătăcească în muzică și să uite de problemele sale, cel puțin pentru câteva clipe.

În versurile piesei muzicale ”Nu te mai teme măicuță” ne regăsim cu toții, deoarece mama ocupă locul principal în viața oricărui copil. Melodia face parte din albumul de succes ”Am suflet bun și nu-i bine”, realizat în 2018.

Melodia este imprimată cu Orechestra Națională ”Lăutarii” de la Chișinău, sub bagheta marelui Maestru Dirijor Nicolae Botgros.

Orchestrația a fost realizată de Marin Constantin.

Versuri și melodie Roberta Crintea

Video: Aurel Colceag