AcasăVideoclipuri noi„Unde am ajuns, sunt bine”, emblema Elisabetei Vasile

„Unde am ajuns, sunt bine”, emblema Elisabetei Vasile

Dacă n-ați reușit să ascultați, până în prezent, în întregime, cel mai recent album discografic al îndrăgitei interprete de muzică populară Elisabeta Vasile, puteți acum să vă bucurați de încă un cântec de pe el, al cărui videoclip a fost lansat , zilele trecute, pe canalul său de YouTube. Cântecul „Unde am ajuns, sunt bine” este ca și o emblemă pentru artistă, din care pot fi trase învățăminte, este descrierea modului în care un om poate ajunge la țelul său, cu tenacitate și demnitate.

Rețeta fericirii
Putem spune că Elisabeta Vasile prescrie „rețeta fericirii” în cântecul „Unde am ajuns, sunt bine”. E povestea ei, precum și a multora dintre voi, cei care citiți aceste rânduri și veți asculta cântecul, dar este și o lecție de viață. O lecție de viață pentru cei nesiguri pe ei, nehotărâți, care se tem să ia decizii, pentru a-și croi drumul în această Lume- care-i pune la nenumărate încercări. Tema denotă caracterul puternic ce trebuie să-l aibă orice om care vrea să ajungă la liman, cu succes, să-și construiască viitorul cu propriile mâini, să nu se lase „în voia sorții”, în speranța că aceasta îl va duce acolo unde el își dorește.

Un mesaj pentru voi
Am scris, mai sus, ce am simțit și am gândit noi, vizionând videoclipul și cunoscând-o, de mulți ani, pe Elisabeta Vasile. Am vrut, însă, să vă oferim și un mesaj, de la ea, special pentru voi:
„Toamna se numără bobocii și se culeg roadele. Tot așa m-am gândit și eu, dragii mei, să vă ofer încă o realizare frumoasă, ruptă din sufletul meu, un videoclip superb și un cântec pe măsură! Am vrut să aduc în fața voastră crezul după care eu mă ghidez în viață. Crezul că, prin muncă, trudă și dăruire, omul își poate îndeplini visurile și poate să ajungă acolo unde își dorește, să fie împlinit din toate punctele de vedere! Sper să vă regăsiți, cât mai mulți dintre voi, în tema cântecului meu! Cu prețuire, Elisabeta Vasile”

Echipa
Producător: IJAC MUSIC STUDIO
Video: Aurel Colceag și Ovidiu Achim
Orchestrație: Sinel Bărănescu
Sunet și mixaje: Adrian Ghiocel și Sinel Bărănescu
Text și melodie: Măriuța Burlan
Filmare realizată la Muzeul Satului Vâlcean

Fii la curent!
https://www.youtube.com/user/ElisabetaVasile
https://www.facebook.com/elisabetavasileofficial
https://www.instagram.com/elisabetavasile73/