AcasăVideoclipuri noi„Mi-au fost anii împărțiți” – povestea vieții artistei de muzică populară Marcela...

„Mi-au fost anii împărțiți” – povestea vieții artistei de muzică populară Marcela Fota

Îndrăgita artista de muzică populară Marcela Fota a lansat, zilele astea, încă un cântec de pe albumul discografic „Multe aș avea să-ți spun”. Este vorba despre cântecul care spune povestea vieții sale: „Mi-au fost anii împărțiți”

Versuri adânci

Cu siguranță, majoritatea celor care vor asculta acest cântec se vor regăsi în el, pentru că puțini sunt cei care pot declara, cu mâna pe inimă, că sunt fericiți de când s-au născut. Marcela Fota spune, în prezentarea cântecului: „Fiecare cântec este o poveste! – Acest cântec este povestea vieții mele”…

Povestea

Povestea cântecului „Mi-au fost anii împărțiți” are o profundă însemnătate. Dac-ar fi să luăm doar începutul, ne-am da seama cât adevăr stă aici: „Mi-au fost anii împărțiți / Când mai grei, când fericiți”, Lacrimi curse în tăceri? Dar și ploi de mângâieri„… E sinceritate, în primul rând, pentru că mulți nu recunosc faptul că au și probleme, că au plâns, că soarta le-a fost, uneori, potrivnică. Iar finalul e magistral: „Eu fac pe plac inimii,/ Viața de-i bună sau rea/Vreau să mă bucur de ea.”

Nume sonore

La acest videoclip ca, de altfel, ca la întreg albumul, au participat nume sonore, alături de Marcela Fota: orchestrația – Aurel Blondea (dirijor al Ansamblului Profesionist Doina Gorjului), acompaniament – Orchestra „Lăutarii” de la Chișinău alături de dirijorul său- Nicolae Botgros, realizarea videoclipului – Aurel Colceag. Fiecare și-a adus contribuția, și-a pus amprenta, a adus plusul de valoare pe care Marcela Fota și cântecele sale le merită. De asemenea, Casa de Producție „Ijac Music” își are rolul său, aceasta găzduind, de altfel, cântecele Marcelei Fota pe canalul de Youtube Ijac Music Official.
Într-un cuvânt, talent, profesionalism, carismă… Și multe alte calități care, împreună, au dus la succesul binemeritat al artistei Marcela Fota.