AcasăVideoclipuri noiLiliana Popa - Tot femeia e mai hoață

Liliana Popa – Tot femeia e mai hoață

Un vis este întotdeauna realizabil, atunci când știi de mic ceea ce îți dorești să faci în viață, iar Liliana Popa știe cel mai bine aceasta. De mică a iubit muzica populară și a mers cu pași mici și siguri pe cărările vieții care au condus-o spre o carieră muzicală respectabilă, în prezent fiind solistă a Ansamblului Folcloric „Maria Tănase“ din Craiova.

Solista de muzică populară, Liliana Popa,  prin melodia „Tot femeia e mai hoață” ne amintește tuturor cât de importantă este femeia și ce rol esențial joacă în viața unui bărbat. Piesa muzicală face parte din albumul „Vă scriu maică de departe”, album realizat în anul 2018 cu orchestra ‘Lăutarii’ de la Chișinău, ghidată de bagheta magică a dirijorului Nicolae Botgros.  Versurile sunt scrise de Filuța Bogdan, iar orchestrația aparține Maestrului Dirijor Marcel Parnica, sunetul și mixajul este realizat de Viorel Scutaru, iar video-ul de Aurel Colgeac.Videoclipul s-a filmat în Muzeul Arhitecturii Populare de la Curtișoara-Gorj, alături de dansatorii talentați de la Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova.

Vocea puternică și cu un ton destul de variat și inflecțiuni caracteristice cântecelor din zona Olteniei, fac din solista Liliana Popa o reprezentantă de seamă a folclorului românesc.

Solista Liliana Popa a deprins tehnica vocală specifică zonei oltenești și o valorifică de fiecare dată în cântecele sale, având un control remarcant al procedeelor artistice vocale de mare finețe, precum: accente, diminuendo-uri, ornamente melodice și glissando-uri subtile.

În tezaurul muzicii populare românești, o reprezentantă de seamă și iubită de public este frumoasa și talentata solistă Liliana Popa!

Deliciul unei petreceri sau al unei nunți, botez sau orice alt eveniment cu temă folclorică este oferit de un interpret care să atingă cu delicatețe coardele inimii auditoriului, iar solista Liliana Popa este alegerea potrivită pentru a realiza cu succes aceasta!