AcasăVideoclipuri noiAura Stoican - Îmi dai zâmbet și durere

Aura Stoican – Îmi dai zâmbet și durere

Interpreta de muzică populară românească, Aura Stoican, știe că misiunea ei în această viață este de a bucura prin cântec sufletele oamenilor, scoțând în evidență sentimente și aspecte din trăirile fiecăruia.

Pentru solista de muzică populară ”acasă” este locul binecuvântat de bunul Dumnezeu, din satul Turtaba, comuna Isverna a județului Mehedinți, unde până la vârsta de 15 ani și-a integrat toate valorile tradiționale și principiale. A primit din fragedă copilărie lecții importante de viață și astfel a început să respecte și să aprecieze: corectitudinea, munca, dragostea de cântec și aprecierea frumuseții locului de origine.

În melodia ”Îmi dai zâmbet și durere”, din anul 2019, cântă despre cel mai de preț sentiment al ființei umane: iubirea. Versurile acestei melodii sunt scrise de Adi Mihu, linia melodică este creată de Virgil Chiritoiu și video-ul este realizat de Aurel Colceag si Ovidiu Achim.

 Vocea artistei de muzică populară atrage tot mai mulți ascultători și pe zi ce trece devine tot mai cunoscută și mai apreciată. Inflexiunile calde ale vocii și versurile cântecelor sale, plus prezența artistică fac pe orice ascultător să își dorească să o aibă invitată la evenimente importante din viață.

Aura Stoican iubește viața și oamenii, dar mai ales prețuiește tradițiile strămoșești și transmite prin cântec mândria de a fi născută pe plaiuri românești. Citatul preferat al artistei de muzică populară este: ”De n-am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica” al lui Emil Cioran.

În cadrul unui eveniment special din viața fiecărui român nu are cum să lipsească muzica populară, iar Aura Stoican este o interpretă care va fermeca cu vocea sa auditoriul.