AcasăȘtiriOlguța Berbec anunță noul album

Olguța Berbec anunță noul album

Îndrăgita artistă de muzică populară Olguța Berbec a terminat, zilele trecute, înregistrările pentru noul său album discografic, iar conform postării sale de pe pagina de Facebook, pe 16 aprilie ar trebui să aibă loc lansarea. Cu toate că e pandemie de COVID 19, iar Olguța tocmai a devenit mamă pentru a doua oară, se vede treaba că era nerăbdătoare să reia activitatea, pentru că s-a întors în studio la doar o lună după ce a născut.

Anunț incendiar

Olguța Berbec împărtășește cu fanii săi toate bucuriile și era normal să-i anunțe și grozava veste că a încheiat înregistrările și urmează lansarea albumului, pe 16 aprilie.

Am terminat înregistrările albumului NOU?. O să vă placă. O să vă placă. Mult. Mult.??

#aprile16 #lansare #botgros #lăutarii

Posted by Olguta Berbec Official on Thursday, March 4, 2021

Deci, așa cum era de așteptat, acest album este imprimat tot cu Lăutarii de la Chișinău și maestrul Nicolae Botgros, producător fiind Casa de Discuri Ijac Music, ca și la precedentul, cu care a avut un foarte mare succes.
Cum se va face lansarea e mai greu de spus, probabil de aceea nici nu a dat amănunte, pentru că orice activitate artistică depinde, acum, de evoluția pandemiei. Dar, cu siguranță, se va găsi o soluție, chiar dacă s-ar ajunge ca lansarea albumului să se facă online.

Mămică pentru a doua oară

Se pare că Olguța aproape că a uitat de emoțiile care au încercat-o cu puțin peste o lună în urmă, când o aducea pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și a soțului său, saxofonistul Remus Novac. Olga-Maria a ptrimit la naștere nota 10. Iată ce declara Olguța Berbec pentru Antena Stars pe 1 februarie 2021, la câteva ore după naștere: „Eu sunt binișor încerc să-mi revin. Fetița e foarte bine, sănătoasă. A primit nota zece, are 3.700 de grame. Am primit-o să o văd, să o strâng în brațe, am rămas puțin singură să mă refac. Am avut și eu emoții în weekend, dar nu a fost necesar să venim la urgențe, am venit cu am planificat. Am fost aici (la spital n.r.) și am intrat în sala de operație. Mi-am dorit să o văd sănătoasă (n.r. pe cea mică). Cred că tot cu Remus seamănă, că așa sunt fetițele’
Cu siguranță, Olguța Berbec e la fel de emoționată și pentru „nașterea” noului său album. Îi urmă succes!