AcasăVideoclipuri noiRoberta Crintea cântă o dragoste neîmpărtășită

Roberta Crintea cântă o dragoste neîmpărtășită

Roberta Crintea prin melodia ”Neiculiță acuma vezi” scoate în evidență că indiferent cât de bogat sau deștept este un om, acesta nu va fi niciodată fericit dacă nu primește mângăiere sufletească de la o persoană dragă. Când suntem tineri ne dorim faimă și bani, dar la bătrânețe realizăm că cel mai important lucru este să ne împărțim bucuriile și necazurile cu o persoană pe care să o iubim și care să ne iubească. Regretele nu își mai au rostul în viață, dar din nefericire inima plânge mereu pentru o dragoste pierdută.

Iubirea neîmpărtășită este poate una din cele mai mari dureri ale sufletului omenesc. Solista de muzică populară Roberta Crintea, prin versurile acestei melodii, ne trage un semnal de alarmă, și anume: să iubim cu adevărat și să luptăm pentru dragostea adevărată, pentru ca mai tărziu să nu avem sufletul gol și chipul necăjit. În concluzie, banii nu aduc fericirea, de aceea Roberta Crintea aduce în atenția tuturor, prin acest cântec, că iubirea este mai importantă decât orice altceva pe lumea aceasta.
Solista reușește de fiecare data, prin melodiile sale, să transmită mesaje rupte din realitate și astfel atinge duios prin glasul său coarda sensibilă a ascultătorilor.
Piesa muzicală ”Neiculiță acuma vezi ” face parte din albumul lansat în anul 2018: ”Am suflet bun și nu-i bine” și are aproape 4 milioane de vizualizări pe canalul Youtube.
Melodia este imprimată cu Orchestra Națională ”Lăutarii” de la Chișinău, sub bagheta marelui Maestru Dirijor Nicolae Botgros.
Orchestrația a fost realizată de Marin Constantin.
Versuri și melodie Roberta Crintea