AcasăVideoclipuri noiElisabeta Vasile nu-și gelozește bărbatul

Elisabeta Vasile nu-și gelozește bărbatul

Chiar dacă există cârcotași care bârfesc cum că bărbatul artistei de muzică populară Elisabeta Vasile ar fi prea „prietenos” cu alte femei, aceasta nu numai că nu-l gelozește, dar s-a și inspirat din această situație, în piesa al cărui videoclip a fost lansat de curând: „Stă bărbatul meu la sfat”.

„Unii (…) sunt, probabil, neîmpliniți”
Cântecul „Stă bărbatul meu la sfat” se regăsește pe cel mai recent album discografic al Elisabetei Vasile, „Când ai dragoste, ai tot!” și a fost lansat, zilele trecute, pe canalul de YouTube al Casei de Producție Ijac Music Studio. E un danț satiric, în care sunt ironizați cei care „le poartă grija” Elisabetei Vasile și soțului său, Gigi, poveste care, a gândit artista, se potrivește multor altora, așa că a pus-o în cântec: „De când mă știu, am fost o fire veselă, iar bunul Dumnezeu mi-a dăruit perechea sufletului la fel ca mine. Ne completăm reciproc, are simțul umorului, e plin de optimism, iar în casa noastră domnește liniștea, respectul, dragostea și voia bună, însă unii spun că n-ar fi așa, probabil sunt neîmpliniți … și, de aici, tema cântecului meu. Vorbele lor m-au ajutat să dau viață acestui cântec satiric, acestui danț, care, cu siguranță, vă va face să dați drumul jocului, vă va descreți frunțile și-l veți îndrăgi! Deci, haideți la joc oameni buni !” (Elisabeta Vasile)

De 20 de ani, împreună și la muncă și acasă
Beti și Gică, așa cum le spun prietenii, sunt căsătoriți de 20 de ani. Muzica i-a unit, ajungând, mai întâi, să cânte împreună, ea ca solistă, el ca organist, iar în prezent sunt proprietarii formației Krystal din Târgu Jiu și continuă să cânte împreună. De asemenea, sunt realizatori de televiziune la EMI TV, amândouă joburile obligându-i, de altfel, pe amândoi, să fie comunicativi, prietenoși și zâmbitori.

Gelozia, un pericol
Pe lângă tema satirică, Elisabeta Vasile și-a dorit să se desprindă din cântecul său „Stă bărbatul meu la sfat” și învățăminte. Asta pentru că, în multe cazuri, există căsnicii care se destramă din cauza geloziei, încrederea între parteneri fiind foarte importantă, ca și recomandarea de a nu apleca urechea la „gura lumii”, atunci când nu există dovezi incontestabile.

Echipa de producție:
Elisabeta Vasile – Stă bărbatul meu la sfat Producător: Ijac Music Studio
Video: Aurel Colceag și Ovidiu Achim
Orchestrație: Sinel Bărănescu
Sunet și mixaje: Adrian Ghiocel și Sinel Bărănescu Text și melodie: Elisabeta Vasile
Filmare realizată la Muzeul Satului Vâlcean

Fiți pe recepție:
Albumul discografic „Când ai dragoste, ai tot!” al Elisabetei Vasile este, deja, pe piață, iar până în prezent au fost lansate pe YouTube 8 piese din totalul de 22. Dacă nu sunteți, încă, conectați la canalele sale de comunicare, puteți face asta acum, pentru a fi la curent cu următoarele lansări.
https://www.youtube.com/c/ELISABETAVASILE
https://www.facebook.com/elisabetavasileofficial
https://www.instagram.com/elisabetavasile73/